כבר עברו כמעט 3 חודשים....

Shablula 88

New member
כבר עברו כמעט 3 חודשים....

והוא עדיין לא הכיר לי את החברים שלו... בזמן שהוא פגש את רוב החברות שלי... מה? למה? אני לא ממש רוצה לרמוז... רוצה שזה יבוא ממנו......

בשלולית

New member
המממ

דבר ראשון היי שבלולה
אני גם שבלולה! חחחחח והממ.. אולי אין לו חברים? סתם.. למרות שאם חושבים עד הסוף זו כן אופציה..... אבל תכלס... אם את לא רוצה לרמוז אז את יכולה לחכות עד שהוא יחליט שבא לו... אבל אולי יש סיבה שהוא לא מכיר אותך לחברים שלו... ותוכלי לדעת אותה רק אם תדברי איתו על זה... תחשבי על זה! בהצלחה.. ותעדכני...

Shablula 88

New member
היי

תודה על התשובה! יש לו חברים... אני יודעת.. אני באמת חשבתי לבוא אליו בקטע של "מתי אני סוף סוף יכיר את החברים שלך?", אבל אני לא רוצה... זה הקטע.. אני רוצה שזה יבוא ממנו.. אז לחכות בנתיים?...

בשלולית

New member
ממש לא לחכות!

אני אומרת שאת צריכה לדבר איתו על זה! אולי יש סיבה... זה יכול להיות גם כאילו שהוא מתבייש בך.. חשבת על זה? אם זו הסיבה הזאת אז מאוד כדאי לך לברר את זה ולדעת.. כי צריך להעיף בחורים כאלה... מבינה אותי?

PinkWin

New member
שבלולה את במצב טוב אני חברה שלו

2 וחצי+ ולא הכרתי את החברים(רק חבר אחד-והוא היה דפוק ברמה)
תדברי איתו על זה,הוא לא אמור לנחש מה את רוצה... יש לו אולי את הסיבות שלו. לחבר שלי יש סיבות,למרות שהן די דפוקות...

sweetdreams

New member
אצלי היה קטע הפוך

אני "הסתרתי" את החבר שלי מהחברות שלי, במשך איזה שנה בערך, בזמן שאני הכרתי את החברים שלו כבר בסופשבוע הראשון שהייתי אצלו. "הסתרתי"- ככה הוא כינה את זה. אבל היה לזה הסבר פשוט. שאלתי אותו בהכי כנות אם הוא רוצה להצטרף אתי ועם החברות שלי לקניות? כמובן שהתשובה היתה לא, וזו גם הסיבה למה לא יצא לו לפגוש אותן. כי מתי שאנחנו נפגשות זה בדר"כ גירל-סטאף. יכול להיות שגם במקרה שלך זה משהו דומה?

Cobe1982

New member
אפשר לשאול בן כמה הבחור?

כי תכל`ס, אם חבר שלי (20-21) היה יוצא עם בחורה בגילך, הייתי מבין טוב מאד למה הוא לא מביא אותה להכיר את החבר`ה.. חוצמזה, אולי הם קצת דפוקים, והוא רוצה להגן עלייך? אני והחברים שלי עושים ימבה שטויות ביחד, ולפעמים, לחברה שלי זה נראה מ`זה דפוק.. אבל, הכי טוב- כמו שאמרה לך בשלולית- פשוט תשאלי אותו, ולא בקטע של `מה, אתה מתבייש בי?!` או נו, מתי כבר תכיר לי אותם...?` אלא בשיחה בוגרת ורצינית. ארר...זהו.

Shablula 88

New member
נראה לי שאתה צודק......

הכי נשמע לי הגיוני... אבל אני אדבר איתו... הוא בגילי, אגב... בן 20... כמעט...

Cobe1982

New member
משהו שנראה לי קצת מוזר...

כתבתי `ילדה בגילך`, כי הייתי בטוח שאת בת 16... מה מסמל ה- 88 בניק שלך, אם זה לא שנת הלידה?

זכוכיות

New member
יש אנשים שנוח להם להפריד

גם אצלי זה ככה, אני מעדיפה שהעולמות שלי לא יסתבכו זה בזה, ככה הכי נעים לי, אני לא חושבת שהקשר שלי צריך להיות נחלת הכלל.

HyPeR SoNiC

New member
לא צריך להתרגש.....

תמיד לפחות מישהו אחד חייב לתת תשובה כזאת בכל מקרה, הייתי עונה לך, אבל אין לי ממש מה להוסיף למה שכבר נאמר... אז.... דברי איתו, וספרי לנו מה היה?

bali

New member
מנהל
תשמעי, תראי...

זה סימן לא הכי טוב לדעתי. כנראה שלא נוח לו להכיר אותך לחברים שלו, וזה בד"כ מסיבהות לא טובות מנסיוני. אם הוא היה מרגיש איתך הכי נוח והכי כייף, הוא היה גאה להכיר לך את החבר'ה שלו. הוא הכיר לך אנשים אחרים משמעותיים בחייו?

תשמעי..כל אחד בקצב שלו..:)

אל תלחצי ותהיי סבלנית.. ותהיי בטוחה שזה יבוא מתישהו.. ואז זה יהיה הכי כיף שבעולם! חוץ מזה..את תמיד יכולה לעשות את זה בדרכים עקיפות וחכמות (;

Shablula 88

New member
שמעו...

לא יודעת בקטע של הבושה... כן, הוא הכיר לי אנשים משמעותיים בחייו.. המשפחה שלו.. אבל החברים, לא שמעתי אפילו רמז... בקטע של האי נוחות- אין מצב. הכי טוב לנו ביחד בעולם!! הכי מאוהבים בעולם!! יכול להיות באמת שהוא מתבייש??....... נראה לי שאני כן אזרוק עצם... תודה לכולם על התשובות... מבטיחה לעדכן!

למעלה