כבר פרסמתי בעבר הודעה דומה

• פותח הנושא u999
  • פורסם בתאריך

u999

New member
כבר פרסמתי בעבר הודעה דומה

אבל אחרי אתמול, זה פשוט זועק. הכדורגל הישראלי ביסס את עצמו כענף הספורט הכושל ביותר בספורט הישראלי. הוא אפילו לא מצליח להגיע לרמה של האתלטיקה הקלה.

כל הפרשנים שביקרו את הופעת הספורטאים הישראלים באולימפיאדה, שחכו שלפחות שליש מהם סיימו בעשירייה הראשונה בעולם. הכסף שמושקע בכדורגל לא מצדיק את ההשקעה בו.

myaron

New member
לפחות לגבי הטוטו

כל עוד הכדורגל הוא זה שמביא את הכסף, קשה להגיד שהוא לא צריך לקבל נתח גדול מהכסף הזה.

אבל אין ספק, הכדורגל הישראלי במצב זוועתי, ואין פתרון באופק.

צריך לבנות הכול מהתחלה

קיצוץ ההקצבות זה רק חלק קטן
להודיע על תקרת שכר, להקטין בחצי את הזרים, לחייב לשחק עם מינימום 5 שחקנים צעירים (עד גיל 19) שיתנו את הכול למען הסמל ולא הכסף, להחליף את היו"ר שנכשל ועוד...

aaa123

Member
איזו הוכחה יש שהכדורגל מביא את הכסף לטוטו?

זה שההימורים בטוטו הם על תוצאות כדורגל לא מוכיח שהכדורגל מביא את הכסף כי אני בכלל לא בטוח אם אלו שממלאים טוטו מתעניינים יותר בכדורגל יחסית לענפי ספורט אחרים,
וגם לא בטוח שאלו שמתעניינים יותר בכדורגל רוצים שהכסף שלהם ישמש להעלאת משכורתו של הכדורגלן הישראלי(הכדורגל בארץ לא ייפסק אם יהיה פחות כסף לשלם לכדורגלנים בגלל שהטוטו לא יתמוך בכדורגל).

אין בטוטו שום אפשרות בחירה למי שממלא אותו להחליט לאן הוא רוצה שילך הכסף.
אילו אלו שממלאים טוטו היו יודעים שהם יכולים בטופס לבחור לאיזה גוף ספורטיבי הם רוצים שילך הכסף(שלבחירה שלהם יש משקל) ובאמת הרבה היו בוחרים בכדורגל אז הייתי מסכים איתך שהכדורגל בארץ מביא את הכסף לטוטו.

בלי מצב כזה אין שום הוכחה לדבריך.

u999

New member
צודק בעקרון

ההשוואה נעשתה רק כדי להדגיש את חוסר ההגינות בביקורת של ה"פרשנים" על ההישגים של הספורטאים בלונדון.

חבורת החובבנים ששחקה אתמול ברמת גן לא יכולה בכלל להיקרא ספורטאים בהשוואה לאלה שייצגו אותנו בלונדון.

ברוכי2

New member
חוסר הגינות בביקורת הפרשנים??? לא קורא עברית?

אף ספורטאי שהיה בלונדון לא 'זכה' לכמות הרפש שהוטחה בבחורינו האמיצים ששיחקו בר"ג.
כל זב חוטם התחרה בכמה רפש וגועל נפש הוא יכתוב על שחקני הנבחרת ועל אלי גוטמן. מכרי לא חושדים בי שיש לי רגשות חמים ליוסי אבוקסיס ולאלי גוטמן אבל עברו כל גבול.
אבל מי שלא יעצור את ההשתלחויות עכשיו שלא יתפלא אם זה יגיע בסוף גם למקיוסטה ושות'.
תקשורת הספורט בארץ מחרידה ומתחת לכל ביקורת וזה כולל את כולם. פעם היו כאלה שעוד הייתה להם טיפה בושה ו"התביישו" באופירה אסיאג, היום כולם גרועים ממנה!

BentzWatchJudo

New member

חוץ מזה תסתכלו על מספר הטוקבקים ועל כמות התגובות והשיתופים ברשתות החברתיות ותוכלו לראות שאם אתם אוהבים את זה או לא כדורגל הוא הספורט הפופלרי בישראל בפער גדול.

aaa123

Member
גם אם זה הספורט הפופולרי זה לא אומר שמי

שממלאים טוטו רוצים שהכסף שלהם ילך להגדלת משכורתו של הכדורגלן הישראלי ,והבעיה שאף אחד לא שואל אותם.

זה שספורט מסויים פופולרי יכול להסביר מדוע חברה מסחרית כלשהי מעדיפה לפרסם את עצמה באמצעות אנשים מאותו ספורט אבל אני לא רואה איך זה צריך להיות קשור לחלוקת הכספים של הטוטו.

yati6

New member
דעתי בנושא ושאלה

האם יש כאן מקום בפורום לכדורגל וכדורסל (ובכלל כל הענפים הגדולים שלא זוכים כאן לדיונים) ??

יש לי תחושה בזמן שאני עוקב כאן שהפורום הזה די מתרכז בספורט האישי, זה בגלל ההעדפה של האנשים פה ?? בגלל הקנאה בפופולריות של הענפים האחרים ??

ואני חייב להגיד את מה שכבר אמרתי - הסיקור הרב של הכדורגל הוא לטוב ולרע . אף אחד לא ירד על צוברי, קורזיץ וגם על אריק (שאני אחזור אליו בהמשך) כמו שירדו על נבחרת ישראל בכדורגל.

בתור מי שיש לו מנוי כבר 10 שנים למשחקי הנבחרת אני יכול להגיד שהתאכזבתי כמו שמעולם לא התאכזבתי, אפילו לא בהפסד מול לטביה. אפשר להסיק מהמשחק הזה המון , אבל לדעתי בשורה התחתונה - אפשר לעשות הרבה דברים, כולם מדברים על לתקן דברים מהיסוד (מהגילאים הצעירים), ראיתי אחרי המשחק כמה פרשנים וזה מה שהם אמרו. אבל הבעיה העיקרית היא חוסר ההתלהבות של השחקנים, שנראים כמו אוסף שחקנים שגררו אותם מאיזה חור בבלגיה בניגוד לרצונם. זה עוד מתקופת קשטן ככה. מאז גרנט לא זכור לי משחק אחד שהשחקנים נראו כמו נבחרת (ולא מול לוקסמבורג).
אני בעד ברקוביץ' לנבחרת. הוא היחיד שיכול לגרום לשחקנים להיראות ככה.

ולגבי אריק - האווירה שהייתה באצטדיון אח"כ ומה שאני הרגשתי היה דומה מאוד למה שהורגש אחרי ההפסד /של אריק באולימפיאדה אחרי פחות מדקה. תסכול והרבה אכזבה..

aaa123

Member
אני בטוח שאילו נבחרת ישראל בכדורגל או כדורסל

היתה משתתפת באולימפיאדה היו כאן דיונים על ענפי הספורט האלו.

הפורום הזה מדבר על האולימפיאדה, ודי טבעי שיתרכזו בענפים שיש לנו נציגים באולימפיאדה.

yati6

New member
בכל זאת זה ענף אולימפי

והפורום מוגדר בשנה רגילה לא אולימפית כ"אולימפיאדה וספורט הישגי". נראה לי זה יכול להיכלל גם בספורט ההישגי.

BentzWatchJudo

New member
יש בתפוז פורמים לכדורגל וכדורסל

יש אפילו פורמים נפרדים למספר קבוצות.

מצד שני זה לא שהפורום פה שוקק פעילות בשיגרה אז מצידי תכתוב מה שבא לך בעיקר אם אתה עושה קישורים לספורט ההישגי כמו שעשית לגבי התחושה אחרי ההפסד של הנבחרת ואחרי ההפסד של זאבי (התחושה שלך אולי היתה אותה תחושה אבל כמובן שניתן למצוא הרבה הבדלים בין שני המקרים האלה).
דבר נוסף אני באופן אישי לא אתנגד אם מדי פעם יעלו פה דיונים מעניינים שנדנו במקומות אחרים (כולל הפורמים השונים שקשורים לספורט בתפוז: טניס, התעמלות, אטלטיקה וגם כדורגל וכדורסל ואחרים) תוך נתינת קישורים וקרדיט למקור של הדיון ובתנאי שזה לא יהפוך למשהו פרסומי מדי אלה באמת יהיה ענייני ויבליט דברים מעניינים ומיוחדים שיתנו ערך מוסף למי שנכנס לקרוא פה.

u999

New member
למה עברו כל גבול?

ה"שחקנים" ששחקו ברמת גן מול רוסיה, כל אחד מרוויח בשנה סכום שווה לתקציב שנתי של ספורט אולימפי. הם הפסידו לקבוצה שהי במקרה הטוב בחלק העליון האירופאי (בטח לא עולמי).

אז במקרה הזה, אין מקום להנחות. יש להם את כל התנאים להצליח. הכשלון שלהם הוא בזיון.

trilliane

Well-known member
מנהל
כדורגלנים מרוויחים פי כמה ומתאמנים פחות

הספורטאים האולימפיים קורעים את עצמם באימונים של שעות ביום שבעה ימים בשבוע ולא נצפים מבלים עד שעות הלילה הקטנות ומתחילים את היום לקראת הצהריים... כמו כן ההפסד אצלם משויך לקבוצה כולה, למאמן ועוד; זאת בניגוד לספורטאי שהכול נופל עליו (ולפעמים אפילו אין לו מאמן כי אין תקציב).

למעלה