כבר קניתם את הסינגל של וויל יאנג?

KM-AIR

New member
כבר קניתם את הסינגל של וויל יאנג?

אני כן! הוא הולך להיות הסינגל הנמכר ביותר באנגליה השנה,עם מכירות מוקדמות של 1.2 מליון עותקים. הוא גם הולך להיות הסינגל הנמכר ביותר בהיסטוריה שאינו סינגל צדקה. וויל יאנג הוא הזוכה המאושר של התכנית המהממת "פופ איידול" שהיה לי הכבוד לצפות בשני הפרקים הראשונים שלה כשהייתי באנגליה באוקטובר. הוא מתוק, הוא מוכשר, ורובי וויליאמס מעריץ שלו. לשיפוטכם, ועדכון מכירות שהפורום הזה לא ראה כדוגמתו יהיה בקרוב... ביי ביי ווסטלייף @ נאמבר וואן!!

QueenNaughty

New member
מממממ...........הוא נחמד......

אבל אני אישית מעדיפה את השני...........שהיה איתו בתחרות צמודה, שחכתי את שמו כרגע.

KM-AIR

New member
תכירו

וויל הוא הזוכה ב"פופ איידול" שזה כמו "פופסטארס" שממנה יצאו "הירסיי", רק של בן אדם אחד. הוא התמודד ב"גמר" נגד גארת´ גייטס והצופים היו אמורים לבחור בטלפון את המועמד להיות ה"פופ איידול" הבא. 9 מליון איש הצביעו (את קולטים את זה?) ובחרו בוויל. הקטע המדהים הוא שבגלל שרצו להוציא את הסינגל הראשון של הזמר הזוכה, גם וויל וגם גארת´ הקליטו את הסינגל, לכל אחד עיצבו כבר עטיפה והסינגל היה בעצם מוכן- אבל את של גארת´ גנזו... אבל אל תדאגו, גם ממנו נשמע- ככל הידוע לי הוא מקליט דואט עם רייצ´ל הכוסית מ"אס קלאב 7"... סינגל הבכורה של וויל יצא אתמול, מעניין כמה אנשים קנו אתמול את הסינגל (חוץ ממני, הכוונה)

KM-AIR

New member
עידכונים: היסטריה בבריטניה

זו תמונה מייצגת מHMV. בריטניה משתוללת, ולא נרשמה כזו היסטריה מאז אלטון ג´ון ו-Candle In The Wind שמכר בשבוע הראשון ליציאתו כ-2 מליון עותקים. וויל יאנג הצעיר צפוי להשתוות אליו. המספרים הראשונים מעידים כי רק אתמול הוא מכר למעלה מ-200 אלף, וזה כבר אומר ש"ווסטלייף" לא מקום ראשון בשבוע הבא....

ביג דיל

New member
כן, אני מניח שזה סוג של נחמה...

(הכוונה שווסטלייף כבר לא יהיו ראשונים)

ביג דיל

New member
אוקי, אז שמעתי סוף סוף את השיר...

איום ונורא. אפילו לאירוויזיון לא הייתי שולח אותו.

למעלה