כבר ראיתם Eva Green שמגלמת את סרפינה פקלה

RakefetA

New member
כבר ראיתם Eva Green שמגלמת את סרפינה פקלה

Eva Green interviewed in MSN’s exclusive inside look at “The Witches of The Golden Compass.” אם הקישור לא עובד משום מה, הוידאו ב MSN נקרא flying with witches מקסים

Davy Jones

New member
../images/Emo99.gif

ללא ספק השחקנית הכי יפה בהוליווד (ובאירוניה רבה - לא אמריקאית). האישה הזאת יודעת לבחור סרטים טובים - אהבתי את "החולמים" ואת "קזינו רויאל". היא שחקנית מעולה וגורמת לי להזיל ריר על המסך/פופקורן כל פעם שאני רואה אותה על המסך.

Davy Jones

New member
הוליווד זה באמריקה.

אווה גרין האישה היפה ביותר (לדעתי) בהוליווד (שנמצא באמריקה). אווה גרין לא אמריקאית. נפל האסימון?

RakefetA

New member
אוקיי

יש כל כך, כל כך הרבהן שחקניות לא אמריקאיות בהוליווד.... אבל הבנתי את הרעיון.

The Immortal Me

New member
והן עפות בכוח המחשבה?../images/Emo122.gif../images/Emo210.gif

איך ליירה תשחק עם העץ הזה כדי לבדוק אם היא באמת זו מהנבואה, אם אין את האורן-ענן?

JustRain

New member
לא הבנתי כל מלה,

אבל אין ספק שאווה גרין יפהפיה - במובן הטוב של המלה, אם אתם מבינים למה אני מתכוונת; היא באמת יפה, באופן טבעי לא בגלל צבעי שיער או איפור או שאר תוספות מלאכותיות. אולי לסרט יהיו מגרעות רבות, אבל אווה גרין לא תהיה אחת מהן.

זה די מצחיק

איך שהבמאי מתעקש לא ללכת לפי הספר מבחינת המראה של הדמויות. גב' קולטר מתוארת כשחורת שיער (וזה כנראה לא סתם לדעתי, ראו את מה שכתבתי לגבי ההשוואה בין מארי למאריסה), אבל הוא יעשה אותה בלונדינית. ניחא. סרפינה מתוארת כבהירת שיער, ויש לו שחקנית בהירת שיער, אבל הוא עושה אותה עם שיער שחור. לא שזה כזה נורא, זה סתם מצחיק.

האבק

New member
אווה גרין היא אכן אחת הבחירות המוצלחות

לצד ניקול קידמן וסאם אליוט (לי סקורסבי)

למעלה