כבר ראיתם???

כבר ראיתם??? ../images/Emo2.gif

הטריילר של אדון וגברת סמית'!!! כנסו לקישור-תופיע לכם הודעה-תלחצו save או open ותיראו במדיה פלייר
http://user.chol.com/~utopia7594/smiths.wmv האמת טריילר מעניין
..חוץ מזה זה מהיוצרים של זהות כפולה
(סרט שאהבתי גם
) טוב תהנו לכם

ה אורחת

New member
אווווווווף לירון?....

את יכולה בבקשה לתת לי תכתובת המדוייקת של האתר? כי זה מאוד מוזר לפני יומיים בערך חיפשתי טריילר ואמרו במקומות שחיפשתי שעדיין אין, ועכשיו שאני לוחצת על הלינק שלך, זה מתחיל עם הטעינה ופתאום נסגר אוטומטית

אני לא יכולה לתת לך את הכתובת

כי אני מצאתי ככה את הלינק באיזה פורום והאתר הוא בכלל ביפנית.. אני אנסה למצוא בעוד מקום טריילר אבל אני לא מבטיחה..אבל לא הבנתי מה אמרת.. את לוחצת על הלינק נכון האתר אמור להסגר ולפתוח תיבה שכתוב בה save open ו cancel נראה לי.. אז את לוחצת על open או save ..לא הבנתי בדיוק מה הבעיה

ה אורחת

New member
אההההההההה אוקי אוקי ראיתי ראיתי!!.

אהההההההה........ מזה?! מייייי גדדדדדדד............... הממ אז ככה ממה שהתרשמתי, זה נראה ממש מגניב, מן קומדיית אקשן, כי זה די מצחיק האבסורד של המצב כאילו שהם רוצים לרצוח אחד תשני... בראד נראה מוזר....
לא יודעת, משו.............. ואנג'לינה אמממ... כמו תמיד אבל משו בה מרגיש לי ממוחזר, לא יודעת למה?.. עכשיו, זאת רק אני ששמתי לב או שבסוף יש כזה רצף של כמה תמונות ממש מהר של עירום עדין שמתגבר משוט לשוט?!?!?!?!?!?!..... O_O אני מתחילה לחשוב שמה שאומרים הוא נכון, יש מצב לחשיפת תחת מלאה של בראד בפעם הראשונה!!1 O_O O_O O_O אההההה..... כאילו היו מלא פעמים אבל לא ממש אתן יודעות, שרואים הכל....
אני חושבת ש........ חבל, זה יהיה קטלני, ואם מה שיתברר שבראד וג'ן ואנג'לינה... נכון זה יהרוס לי את כל הכיף בסרט
המממ טוב זה בקיץ יש עוד זמן עד אז....

כן גם אני ראיתי

אבל ראו כבר הת התחת שלו בטרויה לא?? ובשקשר לג'ן אנג'ילינה מעצבנת ג'ולי ובראד..(חח) צודקת!..

ה אורחת

New member
ממה פתאום דצמבר! הסרט אמור לצאת ב:

ב10 ליוני 2005 מה שאומר בערך עוד 8 חודשים ככה... אבל ממה שהבנתי בנתיים יש קצת דחיות אבל אני חושבת שעד החופש הגדול הסרט כבר ייצא לקולנוע

או מיי גאד איזה סרט מגניף!!

כבר אין לי סבלנות לחכות עד שאני אראה אותו!! זה נראה סרט ממש ממש טוף! ובאמת ''זהות כפולה'' זה אחלה סרט! מאט שווה
וואי, זה סרט כזה מגניף..אני רואה את הטריילר חמישים אלף פעם עכשיו..נדלקתי על זה...נראה סרט ממש ממש שווה...!
נ.ב: אני יודעת שלא קשור, אבל את מאמינים שאח שלי אמר ש''תעביר את זה הלאה'' זה סרט מגעיל?
הבנאדם פשוט חסר טעם - בסרטים, ובמוזיקה!

נכון צודקתתת../images/Emo45.gif

ובקשר לתעביר את זה הלאה ..נראה לי באמת אין לו טעם...זה סרט מדהים
היילי
.. אני ממש בכיתי ממנו

ה אורחת

New member
אבל מה כן מגיע בדצמבר?.. ../images/Emo8.gif

Ocean's *Fuckin'* 12!!!!!!!!!! יההההההההההההההההההההההההההההההההההה......

למעלה