כבר שאלתי בעבר ועוד שאלה

stassi

New member
כבר שאלתי בעבר ועוד שאלה

שלום, כבר שאלתי בפורום בעבר ויש לי שאלה נוספת. כתבתי בעבר על הרגישות בדרכי הנשימה שאני חשה בעבקבות עבודתי עם ממסים נדיפים במסגרת עבודתי. השאלה שלי היא האם יתכן שבעקבות עבודתי במעבדה עם ממסים נדיפים החלה תופעה של ליחה שקודם לכם לא הייתה לי מעולם? תודה רבה וסופ"ש נעים

הופעת ליחה

כן, בהחלט הופעת הליחה הנה תגובה. שאלה לה לי פשוטה אליך מה קורה בסופי שבוע?? האם התסמינים פוחתים???

stassi

New member
התפטרתי

שלום, תודה על התשובה המהירה בסופי שבוע התסמינים היו בהחלט פוחתים... אך בתקופה האחרונה ביותר ההרגשה הלא טובה בדרכי הנשימה ובאיזור החזה (צריבה, שיעול וכאב בזמן הבליעה בחזה) ממשיכה ללוות אותי ולכן הודעתי על עזיבת העבודה..! אני מודאגת מכך שאולי נגרם לי נזק.. על אף שאני עבדתי שם רק חודשיים. מעבר לבדיקת כיח שציינת איזו בדיקות נוספות אני יכולה לעשות על מנת לבדוק את בריאותי... (אולי בדיקת דם?). העבודה הייתה גם עם אבקות חומרים (חומרים לא סימפטיים בכלל..)והגיוני ששאפתי חלק מהאבקות, כי על אף אמצעי ההגנה (מנדף ומסכות בחלק מהמקרים)יש עדיין חשיפה בסביבת העבודה. האם יכול להגרם נזק ממשי מתקופת עבודה של חודשיים או שהגוף "ינקה" את עצמו... שוב כיצד אוכל לבדוק זאת... אני מודאגת ואשמח לתשובות נוספות.. הרבה תודה

תסמינים לאחר חשיפה

הבדיקות היחידות שיכולות להראות האם פיתחת רגישות לחומר אשר נשאף דרך דרכי הנשימה הנם בדיקות כיח ובדיקות תיפקודי ריאות יחודיים כמו בדיקת מטכולין או אדנוזין (יש מקרים גם שאפשר טסטים עוריים)- כמובן אם לא תיהיה יותר חשיפה לאבק מזיק התסמינים יפחתי ואם הזמן יעלמו

למעלה