כבר שאלתי מוקדם יותר בפורום אחר, וגם לא בטוחה שפורום מתכונים

מיכי 10

Member
כבר שאלתי מוקדם יותר בפורום אחר, וגם לא בטוחה שפורום מתכונים

הוא המקום הנכון לשאלה זו. אבל מקווה שלפחות באחד משני הפורומים, אקבל תשובה לשאלתי זו:
האם מוכרת לכם דרך להבחיל מנגו די גדול, ירוק כהה וקשה (שנקטף ע"י בת משפחתי לפני כשבועיים, במסגרת עבודה חקלאית בגליל)?
אני יודעת שאפשר למשל לבשל מנגו במצב כזה עם עוף. אבל מעדיפה שיהיה לאכילה כמות שהוא. דווקא כי קיבלתי אותו "ישר מהעץ", והוא לא עבר תלאות רגילות בדרך. :)
 
למעלה