כבר שאלתי...שאלה בנושא אבל עלו בי

חרוזיתה

New member
כבר שאלתי...שאלה בנושא אבל עלו בי

אצלי עוד שאלות....אשמח ואודה מאוד אם תוכלו לעזור לי. כשאני באה להציע לחנות את התכשיטים...הם לוקחים אותם,נגיד ומה אני אמורה לבקש בתמורה?ככה להשאיר וזהו?איך אדע שהתכשיטים יחזרו אלי במידה ולא ימכרו ,לא הרוסים ומעוותים? כמה נהוג לשלם לחנות על המכירה?באחוזים?סכום שנקבע מראש?איך זה הולך? אני צריכה בשלב כולשהו להביא חשבונית קבלה על הרכישה לחנות? באיזה חנות בעיקר כדאי להציע? יש טיפים בנושא? המון המון תודה. סליחה על מטר השאלות. ערב טוב. חרוזיתה.

wildspirit

New member
איזה ../images/Emo182.gif צריך ../images/Emo183.gif

סתתתתתאאאאאם צוחקת חופשי תשובות.. בעיקרון יש שתי אופציות... או שאת מוכרת לו את התכשיט שלך ובמקום מקבלת תמורה - אבל זה ממש קשה להשיג והם גם די משלמים לך מחיר בקרקעית - שלא בטוח ששוה לך כשאת משאירה אני חושבת שבעיקרון ה שהם עושים זה אם נמכר את משלמת לחנות אחוז מסוים ומקבלת אחוז לפעמים יכול להגיע גם עד 50 אחוז לשני הצדדים. לגבי לא יחזרו מעוותים והרוסים אין לך על זה אחריות - אם זה נשאר בחנות אנשים מודדים - ויש בעיות עם זה אז אין מה לעשות.. רוב המקומות מן הסתם לא יבטחו אותך בזה בעיקרון את משלמת כמובן בסכום שנקבע ביניך לבין החנות בתחילת העסקה.. אם זה באחוזי מכירה ואם זה בקניה אכן כשאת מוכרת לחנות את אמורה להיות בעלת קבלות - כי לא יקנו ממך סחורה בלי קבלות - בכל אופן לא עסק שמכבד את עצמו - ורוב העסקים כאלה בחנות שכדאי להמיע? מי שעושה איתך עיסקה טובה ביותר לטעמי - ככל שהעיסקה טובה יותר בשבילך לשם הייתי פונה בהצלחה

missB

New member
כשאת מגיעה לחנות

ומוסרת תכשיטים בקונסיגנציה את מוסרת לבעל החנות גם תעודת משלוח עם פירוט התכשיטים שנמסרו והמחירים שאת רוצה עבורם. בעל החנות חותם על קבלת התכשיטים ואם הוא לא מוכר הוא מחזיר לך הכל. אצלי בחנות אני גם חותמת עם האמנים על חוזה עם התחייבות לשמור על תקינותם של התכשיטים וכו'. את לא משלמת לחנות אלא מבקשת את המחיר שאת רוצה והחנות כבר מוסיפה על זה את המחיר שלה. כמובן שהמחיר שלך צריך להיות מספיק אטרקטיבי כדי שגם לאחר ההכפלה עדיין אנשים ירצו לקנות. את חייבת להיות עוסק פטור או מורשה ובעל קבלות/חשבוניות מהרגע הראשון. אף חנות לא תתעסק איתך בלי זה. זה לא חוקי ואף אחד לא יקח סיכון.

למעלה