כבר שלושה ימים שאין תשובות מוסמכות

eaz1514

New member
כבר שלושה ימים שאין תשובות מוסמכות

בפורום מאף אחת מהדיאטניות הרשומות כמנהלות. מה הטעם לקיים פורום שאין בו דו-שיח פעיל,ההודעות נדחקות לעמודים הבאים והופכות ללא רלוונטיות למרות שלפעמים עולים נושאים חשובים? והכי גרוע לפעמים ובתום לב ניתנות תשובות ע"י הגולשים עצמם (ואני בתוכם) מתוך כוונה טובה לעזור אבל ללא הסמכה מקצועית. הייתי מצפה שכל פעם דיאנית "תורנית" תתן תשובות בזמן אמת ככל האפשר.

אלי ו.

New member
כמו בכל הפורומים

גם בפורום הזה ניהול הפורום נעשה בהתנדבות על חשבון זמנן הפרטי של מנהלות הפורום. אני הייתי מברך על כך שדיאטניות מקצועיות, בסוף יום העבודה שלהן ממשיכות לייעץ חינם לקהל הרחב.

שחף ים

New member
לדעתי זה זילזול בגולשים בפורום,

אם כבר הסכמתם להתנדב לפורום ולתרום מזמנכם, אז בבקשה תאיישו אותו. ואם לא אז לא נבזבז זמנינו ולא נשאל שאלות, ואח"כ נצפה ונמתין לתשובות שלא מגיעות.

eaz1514

New member
ברור שזה בהתנדבות, אבל זה דורש

זמן ולמי שאין שלא תתנדב. לכן הצעתי את הדיאטנית ה"תורנית" הרי הן לא עובדות 24 שעות ביממה ואפשר לקבוע לוח זמנים מותאם מראש. מספיק חצי שעה עד שעה ליום לתת תשובות מ ו ס מ כ ו ת ולא להשאיר את הגולשים בלי תשובה כלל או גרוע מזה עם תשובות מגולשים אחרים שלא תמיד מדויקות. בשונה מפורומים אחרים מי שטורח ושואל בפורום הזה הנוגע לבריאות מצפה לתשובה מקצועית ומוסמכת. עצות אפשר לקבל מכל אחד ולאו דווקא בפורום, הרי כולנו מומחים לדיאטות, לא? יום טוב לכולם.

שלושה ימים

ס-ב-ל-נ-ו-ת, זו מילת המפתח. צודק זה בהחלט מתסכל לרצות לדעת משהו, להכנס לפורום מקצועי , לשאול ולא לקבל מיד תשובה מפורטת וברורה או לקבל תשובה ממישהו שאינו מוסמך. א. אנו משתדלות לעשות כמיטב יכולתנו ולענות לשאלות הפונים כמה שיותר מהר, אין פורום זה מתיימר לענות לפונים מהרגע להרגע. ב. דו - שיח "בריא", יכול להווצר גם בין מבקרי הפורום השונים, כאשר מישהו עונה למישהו אחר תשובה שאינה נכונה האמן לי שבמוקדם או במאוחר תגיע גם תשובה "מתקנת" שלנו. לא פעם לחברי הפורום, וכפי שגם אתה מציין זאת, יש ידע וניסיון לא מעטים וכוחם בעידוד ותמיכה לעיתים אף גדול יותר. ג.תודה על העצה בדבר קיום "תורנות", האמן לי EAZ1514 ישנם לא מעט אילוצים, ואין המענה בפורום עיסוקנו היחיד ,עם זאת הפורום ממשיך וימשיך להתנהל במתכונתו הנוכחית.

למעלה