כבר שלושה ימים

BooBee

New member
כבר שלושה ימים

שמשהו מסתובב לי באויר. אי אפשר לגעת בו. האמת היא שזה יותר משלושה ימים, כבר שבועיים, אבל זה היה נורא חזק בסוף השבוע האחרון. שבועיים שאני חולה-לא חולה, הולכת לרופאה והיא אומרת לי לנוח ולשתות, ולקחת את הויטמינים שלי בזמן. ואני הימים שלי כבר הפוכים כמה חודשים טובים. ובשלושה הימים האלה, כלום לא מסתדר לי, ואני לא מרוצה משום דבר והמוסיקה לא נשמעת משהו בכלל, ואני פוגשת חברים ואני בקושי מחייכת. רק קצת, בכוח, כשהם אומרים לי רויטל, תחייכי, נו. אתמול נפגשתי עם חברה. לא היה לנו כוח ללכת עוד פעם לפאב ולשתות ולשמוע מלא אונצה אונצה מהרמקולים ולראות כל מיני בחורים שבטוחים שהנה אני הולך לעשות לך קצת גוד טיים בייבי. אז לקחנו בקבוק יין וקרמבו ונסענו ליפו העתיקה וירדנו לאיזה מקום שדומה קצת לחוף והתיישבנו שם על סלעים והיה נעים בכל הגוף. ודיברנו ואמרתי לה ממי אני לא נרדמת כבר ארבעה ימים. ישנתי שעה וחצי בלילה כל השבוע. והיא שואלת למה ואני אומרת לא יודעת. ויש לי סימפטומים של שפעת אבל אין שפעת ואני עייפה ולא נרדמת. אז היא אמרה אולי זה בגללה. ואז היה לזה שם. בגללה. בגללה שמחר יש אזכרה של 11 חודשים. איך בגללך לילה לא לילה איך בגללך אני למטה למעלה איך בגללך כלום לא הולך. זמזמתי לי את השיר הזה בים והיה רוח והתחלתי לצרוח לשמיים. בארבע בבוקר כבר היה קר, אז אספנו את עצמינו לעבר המכונית וחזרתי הביתה. בחמש נרדמתי. התעוררתי רק בארבע אחר הצהריים. הייתי כל כך מרוצה על הספק השינה החדשני הזה. 11 שעות ישנתי. בשביל כל השבוע. איך זה שאחרי שנתתי לזה שם, פתאום יכולתי לישון. כשקמתי שמתי מוסיקה. עדיין לא עשתה לי כלום. יש שיר אחד שאני אוהבת כבר המון זמן. קוראים לו "אל תשכחי אותנו". של מיסטר הרי. שיר אהבה יפה כזה, שבכל פעם שיצא לי לשמוע ברדיו הייתי מרותקת לרמקולים עד שנגמר. שנתיים שאני מחפשת את השיר הזה ברשת. השבוע מצאתי. שמתי אותו בערב בפול ווליום. אל תשכחיי אותנו, אל תוותרי עלינו. מכירים? עשה אותי עוד יותר עצובה. היום היה יומולדת לחבר הכי טוב שלי בעולם, ולפני שבאו לאסוף אותי ישבתי וניסיתי לעבוד על עצמי חזק חזק, אל תכנעי, רויטל, תחייכי, נו. וכבר נהיה שמונה בערב, וצריך להתקלח ולהתאפר ולהתלבש. אז עוד כוס שתייה ועוד סיגריה. רק שיעבור הזמן, שאני ארגע. יש לו יומולדת היום, תהיי נחמדה. אז הייתי. וכל הערב שם ביומולדת, כל החברים היו ושרו וקפצו עם המוסיקה. ואני עם הבירה שלי והסיגריות מסתכלת עליהם מהצד. מחייכת קצת עקום ולא מסוגלת לשמוח יותר מידי. ומידי פעם באים ונותנים חיבוק ושואלים אם אני בסדר. הם יודעים על מחר, הם יגיעו לעמוד איתי מול הקבר שלה. עשו לי הערב הנחות. הם יודעים, שאם עצוב, זה לא משנה כמה אלכוהול או באיזו עוצמה תהיה המוסיקה. הם יודעים שלפעמים כל מה שאני צריכה זה את החיבוק הזה. ואני כל כך שמחה על זה עכשיו. אז הנה, אני מחייכת. בשלוש בבוקר כמעט נזכרתי לחייך. לפחות אני אשן קצת לפני שאסע מחר להורים. ולכם, אתם האחים והאחיות שלי. אני כל ערב נכנסת לקרוא. קוראת את השיחות שלכם, לא מפספסת מילה. תודה על מי שאתם עבורי. רויטל.

תשירי לה כשאת שם היום BooBee

ולמה שלא תקחי כסא בפעם הבאה ותשבי איתנו? זקנים... זקנים.. אבל מתים עליך יא כשרונית שכמוך ותבואי עכשיו מהר לחיבוק לפני שאת יוצאת
אחת שכבר מכינה התנצלות להלן...

noor נור

New member
בובי´לה- את עושה לי חזרה גנרלית.... ../images/Emo23.gif

תהיי חזקה מתוקה, נעבור את זה!!!! מתגעגעת.

מיכל@בר

New member
רויטל חמודה, איך שהדברים צריכים

להיות ברורים, לדעת למה, למה נופלים למה לא ישנים, וכשיודעים, זה מקל. והתאורים שלך, כהרגלך, מתערבבים אצלי: צחוק ודמע... שולחת לך חיבוק גדול ואהיה איתך, בליבי..

yellowt

New member
יקרה אחת..מתגעגעת אליך ,היית חסרה

לנו בזמן האחרון עם הסגנון הכול כך אהוב עליי של כתיבתך..ובכלל בלילות פתיחות השולחן מאד חסרת... אני יודעת שאת עוברת כבר כמה שבועות לא קלים ויודעת גם למה... מקווה מאד שלא יהיה לך מאד קשה היום ואני איתך בליבי אחות יקרה...חושבת עליך כל הזמן... ואחר כך ושיגיע תורי להיות שם את כבר תחזקי אותי כי כבר עברת את זה... תראי איך אני עושה לי הנחות ..חה.. שלך תותי

מה עוד אפשר להוסיף לבובי הלא-ממוכנת

מה עוד אפשר לומר לה שהיא לא יודעת? מה עוד להוסיף שהיא לא מבינה בעצמה? אז הנה, לכל המתפעלים החדשים ממנה, סוד קטן מעזרא אליה, בערב חג אחר, בפורום אחר, כשהכל עוד היה טרי אצלה. יין משובח מסוג אחר.

yellowt

New member
עזרא..אתה יודע ש..

קראתי את מה שכתבת לבובי , ולא יכולתי שלא לשים לב לתאריך 9.3.01 ... זה היום האחרון של אחי בחייו... למחרת הוא כבר לא היה איתנו... סתם רציתי שתדע...לא יודעת למה....

יודע, יודע. יודע - וגם זוכר

ולא רק זוכר - אלא זוכר שבצירוף מקרים אומלל - גם אותך הכיר כבר עזרא בפורומים אחרים. מה עוד אפשר לומר לך אחרי מה שכבר נאמר אז. ואם הלך לך הפורים - אז לפחות שיהיה לך סוכות סביר.

yellowt

New member
עזרא יקר ..קראתי שוב את מה ש"נאמר"

כבר בעבר..ונזכרתי שעוד מאז לא הזדהת עבורי... לא הגיע הזמן?? עכשיו אנחנו כבר ממש בני בית לא?? יש לי כמה השערות...אז קדימה... אהה..ןחג שמח ..ושוב תודה לך!!!!

חושבת שוב כמה חבל

שלקח לי כל כך הרבה זמן למצוא את המשפחה שכאן. עזרא.. עזרא. תרתי משמע (ואמרתי רק פעמיים
)

1 0 0 1 1 0

01.10.01 יום בינארי משהו. ועונת המלפפונים בעיצומה. אולי זו התשובה האולטימטיבית לסוכת דויד הנופלת.
חג שמח לכל!

zo-har .

New member
הי רוטל..

הי קוראים לי זהר ואני חדש לגמרי פה.. זא ל מעשה זו הפעם הראשונה שלי פה.לא חושב ש יהיו עוד פעמים.. אבל ממ..יאללה..אני חושב שאני ואת ..סליחה..את ואני זוכרים את השיר הזה..ואנו היחידים שזוכרים.. אני נמצא בארהב..בן 35 שני ילדים..רחוק מהארץ..ו נכנסתי היום ל מחשב ..ל טייל כאן .. ו אז הגעתי לכאן..ו כתבתי את ההודעה על .."מה שיושב לי המון שנים".. ואז ממש במקרה פתחתי את ההודעה שלך.. התחברת אלי... כן אני מכיר אותו...מיסטר הארי..[מה עוד זוכרים אותו בארץ??יאללה] ו הוא דווקא מזכיר לי את התקופה הזו..1984..צבא..טירונות יחידה...הכל היה ורוד..לפני החתונה..ילדים..משכנתא..לימודים עבודה..לפני לבנון..כשהכל היה כזה מרגש.. ו מיסטר הארי...אז נגעת בי .. אל תשכחי את כל מה שנתת--לא אוכל להחזיר לך לו לפחות יכולת עכשיו לבכות---היה לי קל יותר כדאי אולי עוד פעם ל נסות--- אין טעם לוותר החיים קצרים או ארוכים--- אין אהבה צודקת... ואם תרצי ל היות עם אחרים--- תמיד תוכלי ללכת... אם תאמיני...במה שאעשה...נוכל להסתדר... ואם תרצי הכל ישתנה .. יהיה יפה יותר... אל תחשבי שאני בך ..מאוהב.. סתם כאב עובר בי.. אז..זהו...אם בא לך ..את יכולה ל כתוב..זהר [[email protected]]

BooBee

New member
היי זהר

תודה. אני לא חושבת שאני היחידה שזוכרת את השיר הזה. לפעמים בשלוש ארבע בבוקר מישהו זוכר את השיר הזה בגלי צה"ל. כששאלתי חברות מי זה האיש הזה, לא ידעו מה השם שלו, אבל היפ היפ הוריי לאינטרנט ושיכלוליו, עכשיו שי את אתר מומה, ויש שם גם פורום, שאלתי, וגם בויינט שאלתי, ואז אמרו מי זה ויכולתי לדעת גם מה אני מחפשת. אני אוהבת להיות בלשית רשת. זה נחמד לפעמים להגיע לכל מיני מקומות שמעולם לא היית מבקר בהם. בדיוק כמו שאתה כותב כאן עכשיו. קראתי את מה שכתבת לסמל המחלקה שלך. עצוב. מילה קטנה מידי זה עצוב. לא? המוות נוגע בכולנו, מסתבר. כל אחד מכיר מישהו או מישהי שמת בנסיבות אלה או אחרות. רויטל.

zo-har .

New member
הי רויטל

קוראים לו מיסטר הרי.. אני ככ אוהב את השיר הזה... אני מוצא את עצמי מנגן אותו ..ככה באמצע היום ..ו עברו ככ הרבה שנים יאללה..מוזר לא? חוצמזה..זה נכון ש כייף ל פעמים ל הגיע ל מקומות מענינים..זה מאוד מענין ..כי גם מקומות וירטואלים..וגם מקומות שאינם כאלו ..לפעמים מרגשים מאוד וחוץ מזה....יאללה..כמה זמן לא ש מעתי אונצה אונצה באיזה פאב חשוך בתא.... אני ככ רחוק [חג שמח] זהר

BooBee

New member
כן, אני יודעת

עכשיו אני יודעת איך קוראים לו ולשיר אפילו מצאתי אותו באיזה שרת של מוסיקה באינטרנט והורדתי אותו למחשב ומאז אני שומעת אותו שוב ושוב ושוב. אני מעדיפה מוסיקה ככה, נקייה, לשמוע. במקום אונצות אונצות והבסים והביטים שגורמים לי על השפיות. איפה אתה כל כך רחוק? רויטל.

zo-har .

New member
הי רויטל..[זה הי ה 3 לא?..מחיך..]

מרחוק..12000 קמ מערבה ממך.. גם אני אוהב מוסיקה נקיה כזו..ש מזכירה לי ים בחורף..עננים..ילדו..טרסות..גליל ו עצי זיית.. אופס נסחפתי לא?.. זהר

למעלה