כבר שמעתי על התכנית הזאת לפני שנתיי

danezeq

Member
כבר שמעתי על התכנית הזאת לפני שנתיי

ם אבל לא חשבתי שזה יאושר כ"כ מהר! אי אפשר למנוע את זה כי מי שבונה את מגדלי הסינרמה הוא בעל הסינרמה עצמה קראתי עליו כתבה בעיתון יהיו שם שני מגדלים שהגבוהה בינהם הוא בגובה של עזריאלי (העגול) אסף זוכר שסיפרתי לך שאני מוטרד בגלל זה? (הריסת הסינרמה) אמרת שהמגדלים יבנו ליד הסינרמה ולא במקומה :( - זאת באמת שטות להרוס את הסינרמה - חייבים למצוא לה תחליף או אפיילו לבנות אולם גדול מתחת לאחד המגדלים

wakshlak

New member
תגובה

זכור לי משהו כזה, אז לא בדיוק... באמת? אמרתי לך שהם יבנו ליד הסינרמה? אז אולי טעיתי? אני כבר לא זוכר, מצטער... באמת? בגובה של עזריאלי? אסף.

danezeq

Member
תגובה לתגובה

כן אמרת לי במסנג´ר כן הם יהיו בגובה של עזריאלי (אחד מהם יהיה בגובה של עזריאלי) כמעט בגובה של עזריאלי יותר נכון(הבדל של מטרים בודדים) וגם בקומות הגבוהות יהיו דירות יוקרה את מה שכתבתי עכשיו קראתי לפני שנתיים- אני מקווה שזה לא השתנה אגב - יש לך רעיון איפה יהיו האירועים שנהגו להיות בסינרמה? (למשל כמו הטקסים והמסיבות של ערוץ 2) אבא שלי אמר שהיכל התרבות (ליד הבימה) הוא גם אולם ענק שיתאים לאירועים כאלה (אגב משפצים אותו בקרוב אולי באמת יש לזה קשר לסינרמה) ורק היום גיליתי שהיא (הסינרמה) נבנתה בשנות ה70 ופעם היו שם סרטים! קולנוע!! ממש עכשיו תוך כדי כתיבת ההודעה הזאת אבא שלי מספר לי שהוא גם ראה שם סרט שהוא היה בגילי אבא שלי שמח שהורסים את הסינרמה כי זה מקום מוזנח ולא משתמשים בו כמעט היום ביחס לפעם(זה מה שהוא אומר לפחות) המקום לא מכניס כסף. אז :) או :( ?

oren*

New member
יש גם את אולם יהלום החדש שפתחו

במרכז הבורסה - אולם הופעות שמסוגל לאכלס כמות גדולה של צופים (הבנתי שהעבירו אליו הצגות של הקאמרי או משהו כזה). ואני לא חושב שיש בעיה להרוס את הסינרמה ולבנות במקומה מגדלים שבתחתית אחד מהם יהיה אולם גדול וחדשני, בדיוק כמו אולם שרת בפתח תקווה שבנוי מתחת לבית העיריה (בניו יורק זה מאוד מקובל). יש בעיות עם הסינרמה לא רק בגלל ההתיישנות של המבנה אלא גם בגלל חוסר מקומות חניה, בעיות של אקוסטיקה ובכלל אחרי שלושים שנה הגיע הזמן לחדש ולרענן (בשורה התחתונה זה לטובת כולנו, הרי כל אחד בישראל יגיע יום אחד להופעה או אירוע בסינרמה).

wakshlak

New member
תגובה לתגובה שהגיבה לתגובה שלי...

האמת סתם רציתי לכתוב את זה... :) :) אסף.

Electrolite

New member
בריכה...

הסינרמה נראית כמו בריכה למאגר מים. היא כל כך מכוערת מבחוץ ככה שאם ימצאו לה תחילף הולם מבחינת מספר המקומות- אני חושב שהריסתו של המבנה המכוער הזה היא ברכה...

למעלה