כבר שנה וחצי

כבר שנה וחצי../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

ככה היא נראתה בחמש דקות הראשונות לחייה בדיוק לפני שנה וחצי

ואחרי שנה וחצי..../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

אהובת לבבי, נסיכת חיי היום בת שנה וחצי. כל היום היא שרה לנו שירי יומולדת בחצאי מילים, ומחלקת לנו נשיקות טעימות וחיבוקים חמים ונפלאים. רק מלחשוב עליה בא לי לבכות, האושר מציף אותי עכשיו כשאני שומעת אותה במיטה מדברת עם אחותה וסופרת תאי לו (שתיים שלוש). ובלילה כשהיא הולכת לישון היא אומרת לנו "אה טי, חה פה" שזה לילה טוב חלומות פז... אז ככה היא היום...ומסכנונת שלי, ביום ראשון חיסון

מתוקה. ואיך היא גדלה../images/Emo13.gif

אני כבר מחכה שיעלי שלי תגיע לגיל הזה... אבל בעצם תמיד מתגעגעים לאיך שהם היו שהם קטנים לא?

דיאנה1

New member
בהחלט! וזו אחת התובנות שלי הפעם

בעקבות הנסיון של הפעם הקודמת: לא לחכות לכלום! להנות מהרגע. בפעם הראשונה רק חיכיתי שהיא תזחל, אחר כך שתלך, אחר כך שתדבר וכו´, כשכל פעם אני חושבת איזה כיף זה יהיה כשרק יגיע השלב שאני מחכה לו. במבט לאחור, דווקא ככל שהם קטנים יותר הקסם רב יותר, התקופה מיוחדת וקצרה וחולפת במהירות. הפעם אני נהנית ממנו בדיוק בשלב שבו הוא נמצא, מתמוגגת מקטעי ההברות שלו, מהתנועות, מזחילת הגחון, רואה את ההתפתחות שלב אחרי שלב ללא קוצר רוח של לחכות לשלב הבא. יש בהם קסם כזה שרק במבט לאחור יודעים פתאום להעריך.

תובנות שמיישמים רק בילד השני ../images/Emo36.gif

ככה נראה לי. כל כך הסכמתי עם כל מילה שכתבת. אני כל כך נהנית מכל שלב ושלב. מההישגים הגדולים שלו ומההישגים הקטנים. הכל כל כך ראשוני ומרגש אבל אני מודה שאני נכשלת. ובתוך תוכי אני אומרת אה, זה כאין וכאפס לעומת השלב הבא. אני לא יכולה כבר לחכות. בא לי שהוא יגיד כבר אמא, ובא לי לקבל נשיקה, ובא לי שהוא יגיד לי אם הוא מעדיף טחינה או אבוקדו על פרוסת הלחם שלו... אז יש את התובנה אך הישום קשה
. קראתי באחד מהפורומים (אולי פה?), שבילד הראשון אומרים "הוא כבר בן X" וכל הזמן מחכים שיגדל ויעבור שלב. בילד השני אומרים "הוא רק בן X".

דיאנה1

New member
מה פתאום נכשלת? זו מילה שצריך למחוק

מהלקסיקון של האמהות. זו הרגשה מאד טבעית! והאמת היא שבעלי עדיין מרגיש ככה, הוא כבר מחכה שיהיה אפשר לדבר איתו, שיבין מה אומרים לו (נדמה לו שאז יהיה אפשר להגיד לו: היי חבוב, זו המיטה שלך וכאן אתה נשאר עד הבוקר. חחח...)

nonana

New member
איזו מתוקה../images/Emo99.gif

גדלים מהר ויחד עם זה אנחנו שוכחים מהר איך הם היו כשהיו קטנים. (חייבים תמונות או סרטי וידאו כדי לזכור).

_גלית_

New member
פנינה ../images/Emo13.gif

איזה כיף לך שאת הולכת בקרוב לעבור שוב את המסלול הזה...

למעלה