כבר תכננתי לא להסתכל על הפרקים...

כבר תכננתי לא להסתכל על הפרקים...

מכיוון שזה קצת עמוס (רגשית ומבחינת זמן) לעקוב אחר כל הדמויות, כבר תכננתי לא להסתכל על הפרקים של ידין הטייס היהיר הפחות מוצלחים בעיניי, אבל עכשיו שהוא נכרך אחרי נעמה לא נותרה לי ברירה! מפגש קצת תלוש בין נעמה לידין, לא? רק מקווה שהסדרה לא תתחיל להפוך עכשיו לטלנובלה. שהמתעמלת לא תבין שהיא לסבית בגלל החיבוק עם אישתו של ראובן. או שלא יתברר שגילה אלמגור היא אימו האבודה של מגדל הבהמות וכאלה

אחר איזה דמויות אתן מתכוונות לעקוב?

באמת, מעניין, אחר איזה דמויות אתן (יש פה רוב נשי מובהק נראה לי - כל הכבוד לכן) מתכוונות לעקוב? אני כאמור לא אהבתי (יחסית, יחסית) את הפרקים של ידין היהיר באופן מוזגם. וגם פחות אהבתי את הטיפול הזוגי - אולי כי לא היה לי נסיון כזה וגם נדמה לי שעלמה זק והוכברג? הוכברגר? טובים כמה מונים בתור קומיקאים. מה אתן אומרות?

עדן גפן

New member
ממ.. אני עוקבת פחות אחר המטופלים

אלה יותר על ראובן שגם הוא בעצם מטופל, הוא הכי מעניין יש לו דמות מסתורית שמשדרת סקרנות מטורפת
אז אני רואה כל פרק
וחוצמזה, זה אסי
שמצליח להעביר את הדמות בצורה כ"כ מושלמת=]

rini21

New member
הספורטאית מנצחת

הדמות של הספורטאית היא הדמות המנצחת - יש לה לאן להתפתח - וממש נעשה שם טיפול, מה שאי אפשר להגיד על נעמה וידין. גם הטיפול הזוגי נראה כמו טיפול אמיתי - ולדעתי בהחלט יתפתח לטיפול בזוגיות מאוד בעייתית. אסי דיין מצליח להעביר משחק מושלם כמטופל.

שרונסקי

New member
אחרי כולם, מה זאת אומרת

דווקא אני חושבת שהם שחקנים טובים מאד, רק שאולי בגלל הרוב הנשי, הרוך שיוצא בטיפול של ראובן עם איילת וההתמודדות של יום ראשון, עם נעמה, הם יותר אתגריים מבחינתנו, כי גם אני כמוך, והאטימות של ידין והזוגיות המתסכלת, יחד עם רמי (שחקן מצוין לדעתי) פחות מדברים אלי. אבל זה בגלל התכנים שיוצאים, לדעתי. ואני מתכננת לעקוב אחרי הכל, מקסימום שישי בלילה בשידורים החוזרים

hilulit1

New member
לספורטאית קוראים איילת נכון?

שכחתי לרגע:) הפרקים שלה מיוחדים מאוד לדעתי.ויש בסיפורים שלה משהו מאוד מסקרן וכל פרק היא משאירה טעם של עוד. מין חידה לא פתורה. בכל אופן היא משחקת נהדר. פחות נקשרתי לטיפול הזוגי. אני מניחה שזה בגלל שהנושא רחוק ממני במציאות.

Broken Wings1

New member
נדמה לי..

שבסופו של דבר כל המטופלים נפגשים. אבל אולי אני טועה.

simushit

New member
וואי גם אני ככה!

ואני מקליטה את הפרקים לחבר שלי כי אין לו את הערוץ... אז בהתחלה לא הקלטתי את ידין... אבל עכשיו עם כל הקטע שלו ושל נעמה... איך אפשר שלא?

אליזד

New member
לגמרי נכון!

גם אני חשבתי לראות רק חלק מהפרקים ועכשיו זה בלתי אפשרי. הייתכן שזו היתה כוונת התסריטאי הראשי? הייתכן שמישהו בהפקה כבר שם לב שידין יורד במדרגות הפיפלמטר נכנס ללחץ, וביקש מאד אם אפשר לקשר אותו עם איזו דמות פופולארית, רצוי בעלת אופי מיני, רצוי בעלת רומן פוטנציאלי עם הדמות המרכזית בסדרה? להוט פתרונים.

pomelit

New member
תיאורית קונספירציה

זה תמיד נחמד, אבל לא רלוונטי הפעם. הפרקים צולמו לפני שהסדרה שודרה (בהפרש של כמה שבועות אם לא חודשים).

אני רואה את כולם פחות נקשרת לידין

ולטיפול הזוגי... כי אני עדיין לא שם אבל מה שיפה זה שיש מטופלים לכל קהל היעד

מעניין למה לא אוהבים את ידין

ירושלמי? אני רואה שכולם פה כותבים על יהירות, מה שיפה, זה בדיוק זה: היהירות שלו זה השריון שלו!!! חכו עד שראובן יקלף את השכבות.... :) זה כל כך מתאים לגבר הישראלי שלא מוכן להודות שיש לו בעיות. ראיתם את הפרק ביום שני? אז זה התחיל, ראובן התחיל לדבר על היחס של ידין לנשים ( כמו של אביו של ידין) מה שידין כמובן לא הודה, אבל בינו לבין עצמו הוא יחשוב על זה וימשיך לבוא לטיפול. בסוף הוא עוד יבכה. אולי תנסו לראות את הפרקים בכוונה של להבין את התהליך של הטיפול, כי נראה לי שאחרי הכל בזה מדובר, או, אז, תקבלו את כל הדמויות. מה שיפה פה לדעתי, זה שאם תשימו לב, כל הדמיות מעט מוחצנות, אולי בכולנו יש קצת מכל אחת מהם? אומרים, שאנחנו לא אוהבים באחרים את אותם התכונות שאנחנו לא אוהבים בעצמנו .... :)

דג שמש

New member
אני דווקא חושבת שהוא מאד רגיש,

ולמרות הרושם הראשוני די פתוח לקלוט ולהיות בטיפול. לדעתי הוא כרגע נראה כמטופל הכי "קל", הכי משתף פעולה, הכי בא לטיפול בלי לדעת מה זה (חוץ מאילה) אבל מי שיש לו גם סיכוי די טוב ללמוד ולהפיק מהטיפול. בקיצור, מפרק לפרק הוא מתגלה כאדם יותר מעניין וחביב בעיני. יש בו איזה ישירות כזאת לא יהירה דווקא.

ידין ירושלמי

נראה לי שאני היחידה שהכי מתעניינת בו מכל הדמויות. אפילו השם שלו... אחחח..
הטובים לטיס, הטובות לטייסים?

סו

New member
../images/Emo6.gif

גם אני חשבתי לדלג על שני שלישי ממש בגלל הסיבות שציינת כעת....אין לי ממש צ'אנס אני מאבחנת אצלי נטייה להיות כנועה ע"י מניפולציות בגרוש של נעמה העלמה במצוקה בכל מקרה זה הבידור הכי חביב בסביבה הזמינה

למעלה