כבר תקופה ממש ארוכה|זבנג|

De-Panther

New member
כבר תקופה ממש ארוכה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ששום דבר בחיים שלי לא מסתדר כשאני אומר החיים אני מתכוון החיים מחוץ לצבא... שם דווקא המצב בסדר... אבל בחיים... כל דבר שיכול להשתבש משתבש אם זה קשור למשפחה או חברים או בנות... כלום כבר לא טוב יש לי רק ידידה אחת שאיתה אני באמת יכול לדבר על הכל ובאמת מרגיש קרוב אליה מספיק כדי באמת לדבר איתה על הכל ובתקופה האחרונה גם חשבתי שסוף סוף מצאתי מישהי שאני באמת רוצה והיא לא סתם אחת... אבל נראה שאיכשהו גם כאן כל דבר שיכול להשתבש משתבש... ואני לא יודע אם זה הולך לאנשהו ולאן זה הולך... ואני בן 20 כבר שבועיים ואלו השבועיים הכי גרועים שהיו לי בשנה האחרונה... והשנה האחרונה הייתה זוועתית... ככה שהשבועיים האלה ממש גרועים והכי מתסכל זה שרוב הדברים שקורים הם לא בשליטה שלי... אני יודע שאני לא יכול לשלוט בהכל... אני יודע שאני לא יכול לתקן את הדברים האלה אז חבל להיות מתוסכל מזה... אבל אני פשוט מתוסכל הכל נראה כאילו חוסר מזל אחד גדול... זה כבר הפך לחלק מהחיים שלי - מה שיכול להשתבש משתבש... ואולי זו המחשבה שאני כן יכול לתקן הכל... אם רק יתנו לי הזדמנות לעשות את זה אבל גם כשיש לי זמן אז אני מגיע הבייתה ופשוט בגלל שאין לי משהו אחר לעשות אני יושב מול המחשב ומרענן דפי אינטרנט או מחכה שיהיה משהו מעניין בטלויזיה כי פשוט אין כאן משהו אחר לעשות אני זוכר אותי פעם יותר שמח... יותר חופשי... עם יותר נוכחות... אבל אני כבר לא יכול עם כל החוסר מזל הזה... עם העובדה שכל דבר שאני עושה בחיים שלי משתבש למה החיים שלי לא יכולים להיות כמו כל פרוייקט שאני עובד עליו ולהצליח??

ToryMaster

New member
כי החיים הם לא פרוייקט

"לא מסתדר" זה ביטוי שנועד לבטא "לא הולך כמו שנדמה לי שצריך ונכון ואני רוצה", אבל בחיים האמיתיים יש דברים אחרים מעבר למה שנראה לנו, ואם רק נהיה מוכנים להיכנע לזה שהדברים הולכים בצורה משלהם, וגם אם לא נראה לנו ככה - זה בסדר, נהיה מאושרים פי כמה.

De-Panther

New member
הייתי מרוצה אם זה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

היה הולך בצורה קצת שונה ממה שאני מתכוון או רוצה אבל זה ממש הולך בכיוון הנגדי למה שאני רוצה...

ToryMaster

New member
אז מה אפשר לעשות?

אתה יכול לזרום עם הכיוון שהדברים והיקום כן הולכים בו, או לקונן על מר גורלך כי זה לא קורה. מבחינתי שניהם רלוונטיים ולגיטימיים, אבל מה יהיה לך יותר טוב? אתה מוכן להיות מאושר גם בדרך ששונה ממה שמתחשק לך?

De-Panther

New member
זה לא שאני לא שמח..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בכלל או משהו כזה יש דברים טובים... אבל זה לא דברים שבאמת חשובים לי אבל מאושר מכך שרוב הדברים וכל הדברים שבעצם אכפת לי מהם הולכים בכיוון ההפוך... לצערי אני לא יכול על זה... כנראה שהפתרון היחיד הוא להתלונן בלי סוף??

ToryMaster

New member
לא

הפיתרון היחיד הוא לקבל שלעולם יש סדר משלו שמה לעשות, כנראה שונה ממה שאתה רוצה, ולבחור אם אתה רוצה להתלונן ולהילחם בזה ולהיות מסכן באופן כללי, או לזרום עם זה ולמצוא איפה הדברים כן יכולים לעבוד לטובתך.

De-Panther

New member
אני בנאדם כזה שהולך|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בדרך שתארת מאז ומתמיד זה פשוט שנראה כאילו כל האפשריות למצוא דברים שכן יכולים לעבוד לטובתי אינן זה למצוא אפשרות כזו... לקפוץ עליה... ולגלות שהיא או גורמת למצב יותר גרוע או לא עוזרת בכלום...

ToryMaster

New member
אתה *צעיר*

בגיל עשרים אתה הכי "בר שינוי" בעולם. לשבת והלגיד "אבל כזה אני וכזה אהיה", זה פשוט לסרב לשינוי, לא חבל?

De-Panther

New member
אבל להגיד שאני צריך|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

להשתנות זה בעצם להגיד שאני לא טוב או לא טוב מספיק אבל אני חושב שאני כן טוב

ToryMaster

New member
אתה לא צריך להשתנות

אתה צריך לשנות את התגובות שלך לדברים כדי שלך יהיה יותר טוב, דה?

De-Panther

New member
../images/Emo12.gifאבל זה אותו הדבר|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בכלמקרה אנחנו טוחנים כאן מים ואיכשהו אתמול והיום המזל הרע כאילו ממשיך וכל מה שיכול להשתבש ממשיך להשתבש... מרוב יאוש זה כבר מצחיק...

למעלה