הלווווווווו מה הולך פה?? כל פעם משנים בעוד כמה דקות את פירסום המקום תפוזזזזזזזזז שוב השתגעתם או ששוב נפל לכם השרת חעעעעעעעעעעע יאלה שמישהו בתפוז שם יתעורר וישגר לנו תמקום!!! אתם מתחילים לעשות צחוק מעצמכם!!! נ.ב בקשר להצעה שלי לסיסמא אני מקווה שתתחילו עם זה משבוע הבא ולא לשכוח לשלם לי סכום סמלי על ההצעה שלי (הזכויות שמורות לי לא לשכוח) תודה מראש יוסי הכריששש
ברור שאני צודק כאילו דה אני עורך דין כריש חעעע ועכשיו רציני ברור שאני יכיר את תפוז אני גולש בבלוג TV כבר שנתים וחצי ועם כל התקלות שלהם אני לא יכיר אותם??? חחחחחח תפוז אתם צריכים עובד נאמן ובעל רעיונות?? חעעעעעעע
יפה מאוד ואני גולשת בתפוז רק שנה בערך...אז מורידה בפניך את הכובע אבל באמת אני מאוד מקווה שיסתכלו על ההודעה שלך ויקחו לתשומת ליבם כי ככה זה פשוט נורא להמשיך את המשחק...... שיהייה לך בכל אופן בוקר מקסים יום נפלא ועבודה נעימה ובהצלחה במשחק!!
כניראה שלא יישמתם את הלקחים מאתמול ושלשום ומהיום הראשון ושוב מישהו שלא מכיר בכלל מה זה תפוז(ואני בספק אם הוא יודע מה זה אינטרנט) לוקח את הכסף!!! תיראו כמה אנשים באו היום ישבו פה יום שלם חיכו עד 3 שתפרסמו תמקום חשבו על הרמזים שהבאתם ובסוף עובד שם לוקח תכסף עובד פאשלה שלכם!!! ולא נדבר על זה שב9 היו צריכים לפרסם תמקום ולא פירסמו עקב "תקלה" חחחח לפי דעתי אין לנו טעם להשתתף במשחק שלכם כי גם ככה כל מי שזוכה הוא לא גולש תפוז ובטח ובטח תפוז לא אתר הבית שלו!!! אז יש לי רעיון בשבילכם במקום לפרסם פה תחידה פשוט לכו תסימו תכסף איפה שבא לכם תגידו לאנשים ברחוב יש פה כסף מתפוז זה יהיה יותר יעיל לכם ויותר זול אז תחשבו על זה חעעעעעעעעעעעעעע בנוסף סמתי לב שלא התייחסתם להודעה שלי ולרעיון שהעלתי פה בנוגע לסיסמא או משפט מחץ שיפורסם רק פה ומי שמוצא תמעטפה צריך להגיד את הסיסמא או המשפט (רעיון למשפט למשל: יוסי הכריש נתן לכם בחשיש חעעעע) אני שמח מאוד אם תגיבו לי להודעה וגם הגולשים תגיבו צריך לעשות לבזיון הזה סוף!!!! תודה מראש... יוסי הכריששש