כב אכזבה מערוץ 1

כב אכזבה מערוץ 1 ../images/Emo70.gif ../images/Emo31.gif

עוד לא התחילו לשדר דקה מאתונה וכבר יש לי אכזבה מערוץ 1 , כבר לפי הפרומו של ערוץ 1 לקראת האולימפיאדה , אנחנו יכולים לראות מיחזור של הפתיח של סידני , ולא טרחו להשקיע אפילו דקה אחת בהפקת פרומו חדש . בנוסף נודע השבוע שערוץ 1 לא מתכוון לשלוח צוותי צילום לאתונה כדי לתגבר ולהביא כתבות צבע מהאווירה ומספורטאינו , מה שכן זה עוד לא עבוד ויכול להיות שהם ישתפו פעולה עם צוות צילום שיוצא מערוץ הספורט . אני מקווה שזה יהיה הסוץ והערוץ הראשון ישקיע את כולו , כי בכל זואת הוא הגוף הישראלי היחיד שיעביר שידורים חיים לנו .

אורD

New member
אל תדאג אל תדאג

הפתיח ישונה, מפני שהפתיח הוא די אחיד לכל אירופה. כשהם יקבלו אותו הם ישנו. וממקור ראשון אני יודע שהולכים להשקיע..

E2100

New member
../images/Emo56.gifנראה לי שאם ערוץ10

עושה פינה לאולימפידה נראה לי שלפחות יהיה שידור מוקלט אולי -בזמן שיתחיל האולימפידה נראה שערוץ10 גם ישתתף בזה ובכול תוכנית יהיה שידור מצולם לפחות של הישראלים שלנו לאולימפידה -וזה עכשיו גם בערוץ1 ונראה לי גם ערוץ10 שולח פרשנית שלו ונראה שזות מורן ברק {קראתי שגם ערוץ10 רוצה את האולימפידה תגידו לי מאיר איינשטיין הוא עבר לערוץ10 נכון {הוא שידר כדורסל ?

E2100

New member
../images/Emo56.gifנראה לי שאם ערוץ10

עושה פינה לאולימפידה נראה לי שלפחות יהיה שידור מוקלט אולי -בזמן שיתחיל האולימפידה נראה שערוץ10 גם ישתתף בזה ובכול תוכנית יהיה שידור מצולם לפחות של הישראלים שלנו לאולימפידה -וזה עכשיו גם בערוץ1 ונראה לי גם ערוץ10 שולח פרשנית שלו ונראה שזות מורן ברק {קראתי שגם ערוץ10 רוצה את האולימפידה תגידו לי מאיר איינשטיין הוא עבר לערוץ10 נכון {הוא שידר כדורסל ?

E2100

New member
תודה

'''''''''''קופה אמריקה ערוץ5+ שעה 04.00 המשחק הגורלי ברזיל -מכסיקו וגם פרשנוית ספורט מאתונה ובעולם קירשנבאום ולונדון וכל יום בחדשות10

למעלה