כב' מינהל ביג'ג'אק - שאלה לכבודו

eliya-l

New member
כב' מינהל ביג'ג'אק - שאלה לכבודו ../images/Emo4.gif

החלטתי להכין היום חמין מקרוני עם עוף ופתאום עלה בדעתי שאולי אוסיף לו גם את שקדי העגל שיש לי במקפיא. כשאתה מכניס את השקדים לתבשיל כלשהוא - כמה אתה משקיע בניקוי הקרומים שעוטפים את השקדים? והאם נראה לך כבוד הוד מעלתך הבשלן שיש צורך בנקיון מושלם של הקרומים בהתחשב בעובדה שזה הולך להיות אי אלו שעות בתנור (או בסיר בישול איטי)? כבודי מודה מאוד לכבודו על תשומת הלב.

bigjack

New member
הגזמת עם המחמאות ../images/Emo123.gif

לא כבודו ולא נעליים
אני לא משקיע בכלל בניקוי הקרום כי תמיד זה הולך אצלי לבישול ארוך שאחריו לא מרגישים בו. השקדים אחרי בישול ארוך יוצאים נימוחים וטעימים. כך שבכלל אין צורך בזה. אם יש לך לימון כבוש אני ממליץ להוסיף לקדירה, זה מוסיף המון טעם שהולך יופי עם השקדים ועם כל דבר אחר. בהצלחה, ומחכים לתוצאות

eliya-l

New member
../images/Emo46.gif בחיי שלא הגזמתי במחמאות

אספר מחר איך היה. האמת היא שיש לי לימון כבוש אבל זה כבר די הרבה זמן במקרר - אבדוק אם הם עדיין בתוקף (קניתי ולא עשיתי) נראה לך שהם ילכו טוב עם פסטה? (מכינה חמין מקרוני ולא חמין רגיל)

bigjack

New member
אם אין על הלימון עובש אז אין בעייה

ואם אתם אוהבים טעם לימוני עדין אז אני ממליץ בכל לב אני מוסיף בזמן האחרון לימון כבוש להמון תבשילים ומאד נהנה מהתוצאות. כף או שתיים מספיק לסיר גדול. בתיאבון

eliya-l

New member
טוב, תקבל דיווח - אוף אני כבר חוגגת

על השקדים חחחחחחחחח הם עדיין במצב צבירה קפוא למדי אבל .............................. חגיגהההההההההההההההההה

eliya-l

New member
ביגגאק'''''''''''''''''''' יצא חבל"זזזזזזזז

פשוט מעדן - אם הייתי יודעת איך זה יהיה בצהורים לא הייתי גונבת קצת בלילה - חחחח אז הכנסתי את השקדים לחמין המקרונים דרך אגב בלי הלימון כיוון שעבר זמנו, היה קצת עובש אז הלך לפח. כך או כך, בסביבות אחת בלילה החלטתי שאני צריכה לטעום אבל נחלתי אכזבה קלה כיוון שהם לא היו נימוחים וכך המשכתי לי להתאפק עד כעת וטעמתי............................................................ יאמייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי איזה מזל שהבת שלי אמרה שהיא לא רוצה. פשוט רעיון גאוני אליה

bigjack

New member
כיף לשמוע את זה ../images/Emo9.gif

גם אני התאהבתי בשקדי עגל

למעלה