כב' מינהל ביג'ג'אק - שאלה לכבודו ../images/Emo4.gif
החלטתי להכין היום חמין מקרוני עם עוף ופתאום עלה בדעתי שאולי אוסיף לו גם את שקדי העגל שיש לי במקפיא. כשאתה מכניס את השקדים לתבשיל כלשהוא - כמה אתה משקיע בניקוי הקרומים שעוטפים את השקדים? והאם נראה לך כבוד הוד מעלתך הבשלן שיש צורך בנקיון מושלם של הקרומים בהתחשב בעובדה שזה הולך להיות אי אלו שעות בתנור (או בסיר בישול איטי)? כבודי מודה מאוד לכבודו על תשומת הלב.
החלטתי להכין היום חמין מקרוני עם עוף ופתאום עלה בדעתי שאולי אוסיף לו גם את שקדי העגל שיש לי במקפיא. כשאתה מכניס את השקדים לתבשיל כלשהוא - כמה אתה משקיע בניקוי הקרומים שעוטפים את השקדים? והאם נראה לך כבוד הוד מעלתך הבשלן שיש צורך בנקיון מושלם של הקרומים בהתחשב בעובדה שזה הולך להיות אי אלו שעות בתנור (או בסיר בישול איטי)? כבודי מודה מאוד לכבודו על תשומת הלב.