כדאי לגור בראשון? אם כן איפה?

bhmi100

New member
כדאי לגור בראשון? אם כן איפה?

אני עובר למרכז בשביל עבודה. יש מקום שצעירים גרים בראשון או שכולם עוברים רק לתל אביב. אם כן איפה יש מקום מרכזי קרוב לבתי קפה קניות ותחבורה ציבורית טובה. עם הרבה צעירים מסתובבים בחוץ?

bhmi100

New member
מעוניין לשכור חדר קטן או דירה אם שו

חדר קטן או דירה עם שותפים , מעוניין במקום שקרוב לתחבורה ציבורית (לא מתכוון לקנות אוטו ) ולאזורי בלוי ומרכזי מסחר (לא קרוב מידי שלא יהיה רעש), מחפש שכונה בסדר עם מעט פשע אלימות... בן 29 רווק.

bhmi100

New member
בתוך ראשון עצמה

בראשון למרכזי מסחר בילוי ולים בקיץ לתל אביב לתחנה מרכזית ראשון

מערב ראשון אמנמ קרובה לימ

אבל ממש לא מקושרת תחבורתית לתל אביב. במערב ראשון חוצ מקניונימ אין כלומ וגמ זה די רחוק מהבית אמ אין לכ אוטו. לחסרי רכב הכי טוב לגור במרכז או ליד התחנה המרכזית או באיזור הרכבת.

תראה אתה יכול באזור העיר אבל אני לא

ממליצה על הרבה אזורים אתה יכול בארמוביץ לא רחוק מהרצל שזה יחסית סבבה ונראה לי שעונה על הדרישות שלך

bhmi100

New member
כן ביקרתי פעמיים במרכז ראשון

מרכז ראשון איפה שהתחנה המרכזית. הייתי כמובן הרבה בים , פעם בקניון ופעם בסופרלנד. ממש לא מספיק בשביל לדעת איזו שכונה טובה קרובה למרכז ראשון ומקושרת תחבורתית :)

אתה יכול באזור רוטשילד או באזור

אבמרוביץ שזב גם יחסים קרוב לתחנה מרכזית של ראשון אם יש לך שאלות נוספות מוזמן

bhmi100

New member
שמות של האזורים?

אברמוביץ זו שכונה לפי המפה רוטשילד זה רחוב? איך נקרא האיזור מרכז העיר? יש עוד צעירים שגרים שם?

bhmi100

New member
תודה רבה לך!

נראה אני עוד לא בטוח אם אעבור לראשון לתלאביב רמת גן או אעבור דירה בירושלים. תלוי גם במקום העבודה. בכל אופן אני מודה מאוד שעזרת לי מקווה שכל הראשונים חביבים כמוך. :)

אין בעד מה../images/Emo13.gif מוזמן לבקר פה שוב ו

ולהחליט

יש את שכונת נעורים ליד אזה"ת הישן

בניינים חדשים, מרחק הליכה ממקומות בילוי, ותחבורה בשפע

למעלה