כדאי לדעת: לבעלי טלוויזיה סוני אנדרואיד

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מלפני ימים ספורים, יס שיחררו אפליקציה שמאפשרת לקלוט את תכני יס ישירות לטלוויזיה.
צריך להתקין אפליקציה ולעקוב אחר הוראות ההתקנה.
* עובד מצוין עם השלט של סוני.
* מייתר את הצורך בממיר.
* יוצר הקלטה של כל הערוצים עד שבוע לאחור. לא עוד פריים טיים. זה מקליט הכל 24/7.

R 1 3

Well-known member
לא יצמיח לך שערות על הקרחת...
אבל אם היתה לך פרווה יפה אולי היית זוכה לפילה עוף חינם.
וסיפור אמיתי שהתרחש היום וכה קרה
יצאתי לקנות פילה לבן לצהריים בטיב טעם
בתור אחרי עמדה צעירה וביקשה פילה עוף - למרות שכלל לא היה בויטרינה.
המוכרת ציינה שיש רק חזה לשניצל ומה בא לה להכין..
או אז כמה לא מפתיע ציינה שהיא רוצה לבשל את זה לכלב !

רוב הזמן נח

Well-known member
לא יצמיח לך שערות על הקרחת...
אבל אם היתה לך פרווה יפה אולי היית זוכה לפילה עוף חינם.
וסיפור אמיתי שהתרחש היום וכה קרה
יצאתי לקנות פילה לבן לצהריים בטיב טעם
בתור אחרי עמדה צעירה וביקשה פילה עוף - למרות שכלל לא היה בויטרינה.
המוכרת ציינה שיש רק חזה לשניצל ומה בא לה להכין..
או אז כמה לא מפתיע ציינה שהיא רוצה לבשל את זה לכלב !
יש לי קרחת בתחת.

ladybug4NLP

Active member
גם אני שואלת האם יעבוד עם סטירמר? כי יש לי LG SMART שאלא מאפשר התקנת אפליקציות

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
סטרימר של שאיומי מספק את הסחורה. לי אישית יש טלוויזיה סוני ישנה והיא לא כל כך "מדברת" עם הסטרימר - יש מדי פעם עיוותי צבעים. אבל לבן שלי יש מסך LG שעובד יפה עם סטרימר שאיומי. טלוויזיה סוני אנדרואיד פועלת כעת באופן עצמאי לאחר התקנת האפליקציה.

R 1 3

Well-known member
המכשול העיקרי שצריך להיות רשום כמנוי yes+ לי יש מסלול רגיל ולא בטוח שזה תופס
מן הסתם יש כל מיני ערוצים שאולי אין להם ברשת

evike

Well-known member
מנהל
אני מעוניינת לקנות סטרימר כרומקאסט, כי בטלויזיה הלא חכמה של טלויזיה סוני לא ניתן לקלוט את נטפליקס. (אומנם יש לי ממיר של הוט שאפליקצית נטפליקס בנויה בו, רק שהאינטרנט שלי הוא לא דרך הוט, אז האפשרות הזאת חסומה לי). עם ההתקן אוכל להעביר את נטפליקס מהנייד שלא נעים לראות בו סרטים כי המסך קטן, ואוכל גם לסנכרן בינו לבין המחשב.
האם הכרומקאסט יעבוד על הסוני?
תודה ושבת שלום.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אני מעוניינת לקנות סטרימר כרומקאסט, כי בטלויזיה הלא חכמה של טלויזיה סוני לא ניתן לקלוט את נטפליקס. (אומנם יש לי ממיר של הוט שאפליקצית נטפליקס בנויה בו, רק שהאינטרנט שלי הוא לא דרך הוט, אז האפשרות הזאת חסומה לי). עם ההתקן אוכל להעביר את נטפליקס מהנייד שלא נעים לראות בו סרטים כי המסך קטן, ואוכל גם לסנכרן בינו לבין המחשב.
האם הכרומקאסט יעבוד על הסוני?
תודה ושבת שלום.
1. הכרומקאסט הוא די בסיסי. אז אם כבר, לכי על הסטרימר של שאיומי. נכון. יותר יקר וכעת גם התייקר עוד יותר אבל שווה.
2. אין שום סיבה שהאינטרנט של הוט או מתחריו יחסום... (אלא אם יש הפתעות שאיני מודע להן). לי יש אינטרנט של הוט ובעבר היה לי בזק נזק. הכל עבד ועובד כמו שצריך. נטפליקס דורש הירשמות עם כרטיס אשראי. חודש ראשון חינם ואחרי כן הם מחייבים. ולנטפליקס יש גם כמה מחירים למנויים החל במחיר זול יחסית - קצת יותר מ-30 ש"ח) עבור טלוויזיה אחת עם איכות תמונה לא הכי. יש תעריף בינוני ל-2 טלוויזיות עם איכות תמונה טובה יותר ויש תעריף שמתקרב ל-60 ש"ח עבור 4 טלוויזיות באיכות תמונה גבוהה.
3. כרומקאסט יעבוד על סוני, אבל כפי שכתבתי, כל האנדרואידים לא חיים ממש טוב עם סוני בנות 11 ומעלה.

evike

Well-known member
מנהל
הסוני צעירה יותר מגיל 11...
בדקתי בהוט, אמרו לי בפרוש שהנטפליקס למרות שהוא בנוי בתוך הממיר, הוא לא יתאפשר באינטרנט שהוא לא של הוט.
אני מסתפקת בכרומקאסט, כי בעצם אני צריכה את החיבור רק לנטפליקס, ואם זה מתאפשר, דיינו.
תודה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הסוני צעירה יותר מגיל 11...
בדקתי בהוט, אמרו לי בפרוש שהנטפליקס למרות שהוא בנוי בתוך הממיר, הוא לא יתאפשר באינטרנט שהוא לא של הוט.
אני מסתפקת בכרומקאסט, כי בעצם אני צריכה את החיבור רק לנטפליקס, ואם זה מתאפשר, דיינו.
תודה.
שטויות. גם כשהייתי מנוי בבזק זה עבד.

evike

Well-known member
מנהל
ברור שעבד, כי כנראה היה לך אינטרנט של בזק. ה"ויכוח" שלנו לא יגיע לשום מקום, כי זה מה שהוט עושים.
אגיד לך יותר שזה לא סתם איזו אמירה. חשבתי שאני צריכה לשנות איזושהי הגדרה, ואז אוכל לראות נטפליקס בטלויזיה. דיברתי עם המוקד הטכני, ביקשו ממני להכנס לכל מיני הגדרות, כולל לעדכן את תוכנת הממיר. כשסיימתי עם כל מה שביקשו ממני ועדיין לא יכולתי לראות נטפליקס, ביררו יותר לעומק, ביקשו יפה סליחה, ואמרו שלא אוכל להתחבר לנטפליקס. גם לפי הודעת השגיאה עם מספר התקלה, זה מה שאמרו לי.
עם טלויזיה חכמה ואנדרואידית זה מתאפשר עם כל תשתית אינטרנט. טלויזיה לא חכמה צריכה כנראה יותר.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
ברור שעבד, כי כנראה היה לך אינטרנט של בזק. ה"ויכוח" שלנו לא יגיע לשום מקום, כי זה מה שהוט עושים.
אגיד לך יותר שזה לא סתם איזו אמירה. חשבתי שאני צריכה לשנות איזושהי הגדרה, ואז אוכל לראות נטפליקס בטלויזיה. דיברתי עם המוקד הטכני, ביקשו ממני להכנס לכל מיני הגדרות, כולל לעדכן את תוכנת הממיר. כשסיימתי עם כל מה שביקשו ממני ועדיין לא יכולתי לראות נטפליקס, ביררו יותר לעומק, ביקשו יפה סליחה, ואמרו שלא אוכל להתחבר לנטפליקס. גם לפי הודעת השגיאה עם מספר התקלה, זה מה שאמרו לי.
עם טלויזיה חכמה ואנדרואידית זה מתאפשר עם כל תשתית אינטרנט. טלויזיה לא חכמה צריכה כנראה יותר.נדמה לי שכעת הבנתי אותך.
נדמה לי שכעת הבנתי אותך.
כדי לראות נטפליקס, צריכים שיתקיימו כמה תנאים ראשוניים.
1. את אמורה להירשם אצלם כלקוחה, כי גם בחודש שהם נותנים חינם, עלייך להיות רשומה כולל פרטי אשראי.
2. דיברת על ממיר. אז נכון. לא כל ממיר "יודע" להעביר את האפליקציה ואם רכשת ממיר של פרטנר, של הוט או אולי של סלכלום, הם תוכננו בצורה שונה ואין גם כל התחייבות שהם "יעבירו" כל אפליקציה. ככל שידוע לי, פרטנר מעבירים. ומבין הטלוויזיות ה"חכמות", גם שם לא כולן "יודעות" אף כי בסוני ברור שיש. בLG יש, אבל לא עובד יפה כמו בסוני. ככל שזכור לי (אבל אצטרך לברר זאת), לבני יש LG והוא לא אהב את האפליקמיה שם. אז הוא באמת השתמש בכרומקאסט עד שהתפגר לו וכעת יש לו שאיומי. וכן. הסטרימר של שאיומי הוא הסטרימר הכמעט יחידי שיודע להעביר את יס פלוס, שאותו ניתן להשיג בשוק החופשי. וכן. פתחתי את השרשור הזה, כשהודעתי שממש כעת, ממש לאחרונה, יס המשיקו את אפליקצית יס פלוס שתתאים לטלוויזיות החכמות של סוני ושל סוני בלבד.

Lhuna3

Well-known member
זה אחלה ותודה על העדכון, רק שימו לב שזה שירות שצריך להיות מנויים אליו, אחרת לא ניתן להתחבר לאפליקציה.
(אם מישהו בטעות חשב שזה יאפשר לו לקלוט את שידורי YES בלי לשלם להם כלום).

רוב הזמן נח

Well-known member
זה אחלה ותודה על העדכון, רק שימו לב שזה שירות שצריך להיות מנויים אליו, אחרת לא ניתן להתחבר לאפליקציה.
האפליקציה זה סתם משהו שנותן לינק לצפיה ופלטפורמה לצפיה. יכלו באותה מידה לעשות התחברות מהדפדפן כמו שעושים ביוטיוב.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
את האפליקציה כל אחד יכול להתקין, אבל כדי להפעילה. יש להיכנס לאתר יס, להזדהות ולרשום את הסיסמא שמופיעה על המסך. ברור שיס לא יאפשרו צפייה חינמית לכל אדם, וברור שהחבילה תהיה מוגבלת בהתאם לחבילה שאותה בחרנו מראש עבור הממירים. אין מתנות חינם.

רוב הזמן נח

Well-known member
את האפליקציה כל אחד יכול להתקין, אבל כדי להפעילה. יש להיכנס לאתר יס, להזדהות ולרשום את הסיסמא שמופיעה על המסך. ברור שיס לא יאפשרו צפייה חינמית לכל אדם, וברור שהחבילה תהיה מוגבלת בהתאם לחבילה שאותה בחרנו מראש עבור הממירים. אין מתנות חינם.
באותו אופן יכלו גם להציע הרחבה לקודי.

למעלה