למה סטרימר? מסך סוני עם אנדרואיד עובד עצמאי בעזרת השלט של סוני. עובד אחלה.יעבוד עם סטרימר ? הולך לבדוק
אתה זוכר איפה אפשר לקנות דוחן בזול?יעבוד עם סטרימר ? הולך לבדוק
יש לי קרחת בתחת.לא יצמיח לך שערות על הקרחת...
אבל אם היתה לך פרווה יפה אולי היית זוכה לפילה עוף חינם.
וסיפור אמיתי שהתרחש היום וכה קרה
יצאתי לקנות פילה לבן לצהריים בטיב טעם
בתור אחרי עמדה צעירה וביקשה פילה עוף - למרות שכלל לא היה בויטרינה.
המוכרת ציינה שיש רק חזה לשניצל ומה בא לה להכין..
או אז כמה לא מפתיע ציינה שהיא רוצה לבשל את זה לכלב !
סטרימר של שאיומי מספק את הסחורה. לי אישית יש טלוויזיה סוני ישנה והיא לא כל כך "מדברת" עם הסטרימר - יש מדי פעם עיוותי צבעים. אבל לבן שלי יש מסך LG שעובד יפה עם סטרימר שאיומי. טלוויזיה סוני אנדרואיד פועלת כעת באופן עצמאי לאחר התקנת האפליקציה.גם אני שואלת האם יעבוד עם סטירמר? כי יש לי LG SMART שאלא מאפשר התקנת אפליקציות
המכשול העיקרי שצריך להיות רשום כמנוי yes+ לי יש מסלול רגיל ולא בטוח שזה תופסגם אני שואלת האם יעבוד עם סטירמר? כי יש לי LG SMART שאלא מאפשר התקנת אפליקציות
1. הכרומקאסט הוא די בסיסי. אז אם כבר, לכי על הסטרימר של שאיומי. נכון. יותר יקר וכעת גם התייקר עוד יותר אבל שווה.אני מעוניינת לקנות סטרימר כרומקאסט, כי בטלויזיה הלא חכמה של טלויזיה סוני לא ניתן לקלוט את נטפליקס. (אומנם יש לי ממיר של הוט שאפליקצית נטפליקס בנויה בו, רק שהאינטרנט שלי הוא לא דרך הוט, אז האפשרות הזאת חסומה לי). עם ההתקן אוכל להעביר את נטפליקס מהנייד שלא נעים לראות בו סרטים כי המסך קטן, ואוכל גם לסנכרן בינו לבין המחשב.
האם הכרומקאסט יעבוד על הסוני?
תודה ושבת שלום.
שטויות. גם כשהייתי מנוי בבזק זה עבד.הסוני צעירה יותר מגיל 11...
בדקתי בהוט, אמרו לי בפרוש שהנטפליקס למרות שהוא בנוי בתוך הממיר, הוא לא יתאפשר באינטרנט שהוא לא של הוט.
אני מסתפקת בכרומקאסט, כי בעצם אני צריכה את החיבור רק לנטפליקס, ואם זה מתאפשר, דיינו.
תודה.
נדמה לי שכעת הבנתי אותך.ברור שעבד, כי כנראה היה לך אינטרנט של בזק. ה"ויכוח" שלנו לא יגיע לשום מקום, כי זה מה שהוט עושים.
אגיד לך יותר שזה לא סתם איזו אמירה. חשבתי שאני צריכה לשנות איזושהי הגדרה, ואז אוכל לראות נטפליקס בטלויזיה. דיברתי עם המוקד הטכני, ביקשו ממני להכנס לכל מיני הגדרות, כולל לעדכן את תוכנת הממיר. כשסיימתי עם כל מה שביקשו ממני ועדיין לא יכולתי לראות נטפליקס, ביררו יותר לעומק, ביקשו יפה סליחה, ואמרו שלא אוכל להתחבר לנטפליקס. גם לפי הודעת השגיאה עם מספר התקלה, זה מה שאמרו לי.
עם טלויזיה חכמה ואנדרואידית זה מתאפשר עם כל תשתית אינטרנט. טלויזיה לא חכמה צריכה כנראה יותר.נדמה לי שכעת הבנתי אותך.
האפליקציה זה סתם משהו שנותן לינק לצפיה ופלטפורמה לצפיה. יכלו באותה מידה לעשות התחברות מהדפדפן כמו שעושים ביוטיוב.זה אחלה ותודה על העדכון, רק שימו לב שזה שירות שצריך להיות מנויים אליו, אחרת לא ניתן להתחבר לאפליקציה.
(אם מישהו בטעות חשב שזה יאפשר לו לקלוט את שידורי YES בלי לשלם להם כלום).
את האפליקציה כל אחד יכול להתקין, אבל כדי להפעילה. יש להיכנס לאתר יס, להזדהות ולרשום את הסיסמא שמופיעה על המסך. ברור שיס לא יאפשרו צפייה חינמית לכל אדם, וברור שהחבילה תהיה מוגבלת בהתאם לחבילה שאותה בחרנו מראש עבור הממירים. אין מתנות חינם.זה אחלה ותודה על העדכון, רק שימו לב שזה שירות שצריך להיות מנויים אליו, אחרת לא ניתן להתחבר לאפליקציה.
(אם מישהו בטעות חשב שזה יאפשר לו לקלוט את שידורי YES בלי לשלם להם כלום).
באותו אופן יכלו גם להציע הרחבה לקודי.את האפליקציה כל אחד יכול להתקין, אבל כדי להפעילה. יש להיכנס לאתר יס, להזדהות ולרשום את הסיסמא שמופיעה על המסך. ברור שיס לא יאפשרו צפייה חינמית לכל אדם, וברור שהחבילה תהיה מוגבלת בהתאם לחבילה שאותה בחרנו מראש עבור הממירים. אין מתנות חינם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.