כדאי להביא מחשב נייד למסע?

thumbelita

New member
לדעתי לא- אבל בחירה שלך

חוץ מכמה ערבים בודדים שממש רציתי לדבר עם החברים במסנג'ר ולהכנס לפורום "שלי" לא הרגשתי בחסרונו כל המסע.. בעיני זה מיותר להסחב איתו, בייחוד אם אתה לוקח חפצים יקרים אחרים (מלצמה דיגיטלית/וידיאו, סכום כסף גדול, נגן וכו')

R e A

New member
בשום אופן לא כדאי

מיותר לחלוטין וחבל אם יאבד, יגנב או יהרס איכשהו. יש מספיק מה לעשות במסע הזה גם בלי להסחב עם מחשב נייד שכל הזמן תצטרך לדאוג לשלמותו.

לא כדי זה כבר אמרו...אבל עוד יותר

לא כדי כי השבוע הזה צריך קצת להתנתק מחדשות,מהארץ...השבוע הזה הוא גם חלק בשביל ליצור איזה געגוע למדינה...ואם את תיהי עם החדשות לא תוכלי להתשחרר....שמה לא שמענו חדשות ידיעות כלום התרחקנו וזה כייף

N B I

New member
דן

אני לא מציעה לך להביא מחשב סתם תיק תחשוב על זה שאתה צריך להיות צמוד אליו כל היום וזה לא בדיוק שהוא חסר משקל מה גם עם הכיתה שלנו הוא בטח יעבור מיד ליד וחבל שהוא יהרס. כמה ימים לא יהרוג אותך להיות בלי חדשות, אתה גם בטח לוקח סלולרי אז יכולים לעדכן אותך מהארץ. אם אתה רוצה לכתוב יום במחשב או משהו כזה אני ממליצה לוותר, לכתוב בכתב יד ואז להקליד את זה, זה בטח לא יקח לך יותר משעה כשתחזור. נטע.

ממש לא

גמאני נורא רציתי לקחת איתי מחשב נייד... אבל החלטתי שלא... קודם כל זה דבר שצריך להסתובב איתו כל הזמן וזה סתם כבד... זה עוד משהו שצריך לדאוג לו מלבד הכסף כרטיסי טיסה דרכון פלאפון(למרות שגם את זה אני לא ממליצה לקחת הכי כיך להגיע למלון ולהתקשר לאימא ולאבא או שיחכה פקס)... מה שאני בתור מכורה למחשב עשיתי כשנתנו לנו זמן חופשי חיפשי אינטרנט קפה... בקראקוב מצאתי... ודבר ראשון שעשיתי לפני לאכול ולפני לעשות קניות הלכתי לאינטרנט קפה עלה לי 1 זלוטי-1 וחצי שקל להשתמש במחשב רבע שעה...

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif עזוב דן,

עוד דבר לשמור עליו ולהסחב איתו.. אצלינו בכללל הבאנו מחשב מביה"ס כדי לענות בפורום להורים בזמן אמת והייתה בעיה בהתחברות אז עוד יותר התבאסנו. קח מצלמה, עדיף. וברוך הבא

Kryptonite

New member
ממש לא הכרחי../images/Emo168.gif

כשממש רציתי מחשב, פשוט הלכתי לקבלה במלון וביקשתי גישה לאינטרנט. כמעט כל מלון מציע שירותי אינטרנט באיכות מאוד גבוהה, מחשבים טובים - אינטרנט מהיר והכל עבר סבבה. הבעיה היחידה הייתה אצלי במלון וויטק, שם הם עוד נתקעו עם אינטרנט דיאל אפ ווינדווס 98 - אבל גם עם זה אפשר להסתדר. לרוב סתם נכנסתי לכמה דקות לבדוק דברים חשובים וזהו. כמובן שהכל היה בחינם. מסע מהנה

למעלה