כדאי להמליץ בתמונה ובשיר

Bezalel P

New member
כדאי להמליץ בתמונה ובשיר ../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif

כידוע, בעמוד הבלוגיה מופיעים לצד קידומי התוכן הרגילים גם קידומים לתמונות ושירים מתוך הבלוגים. רשומות ל"אומרים שירה" ו"תמונות נבחרות" אנחנו מוצאים בעיקר בעזרת התגיות הרלוונטיות ועדכונים אחרונים. למרות שבשרשור ההמלצות היומי הקבוע אפשר בהחלט להמליץ גם על תמונות ושירים, זה כמעט לא קורה, ובעקבות המלצתה של אמא של ילדה קוראת נפתח השרשור הזה. אתם מוזמנים לשרשר לכאן המלצות שלכם על שירה וצילומים (מקוריים כמובן) שאהבתם מתוך הבלוגים. בצלאל

Bezalel P

New member
תמונות מופלאות

לצערי מכיוון שהמשבצת של התמונה הנבחרת היא בעלת פרופורציה מלבנית לרוחב, אי אפשר להציג בה תמונות גבוהות כי הן ייראו מעוותות. אבל אולי ניקח את התמונה האחרונה כמייצגת

seymore butts

New member
אז תעשו כמו שאני עושה בבלוג שלי

כשיש לי תמונה "גבוהה" אני מצמיד לה עוד אחת כמוה ואז יוצאת תמונה עם פרופורציה מלבנית לרוחב. אם אתה מתקשה למצוא עוד תמונה גבוהה אתה תמיד יכול להצמיד אחת מהבלוג שלי לתמונה של הר הקסמים.

Bezalel P

New member
זה לא אפשרי טכנית

התמונה לעמוד הראשי נמשכת ע"י קישור לתמונה שברשומה. אני לא יכול לערוך אותה או להצמיד לה תמונה נוספת. (כן, אני יודע שלא היית לגמרי רציני)

seymore butts

New member
בהחלט ../images/Emo13.gif

אם כי הייתי אומר ישלימו אסוציאטיבית את כיפות המגדלים....

../images/Emo2.gif

מודה. על בעיה טכנית כזו אף פעם לא חשבתי... הולכת לחפש את שרשור הצעות, ביקורות, וכו'... אולי לקראת הבלוגיה החדשה...

למעלה