כדאי להציץ

כדאי להציץ

אני לא יודע אם מישהו הגיב לדברים שלי מיום שבת,אבל ליתר ביטחון אני אחזור: אני קצת חדש פה וממש מת להכנס לעניינים,אז אם מישהו פה באמת חמוד/ה,אני אשמח להתכתב אתכםולהכנס לחבר`ה פה. מת עליכם כולכם הנסיך מבל-אייר

שרי 15

New member
לנסיך! שלום!!!!

ברוך בואך! שלום , עם אתה או משיהו לא ראה אני אחות, וגם חוקרת בסיכסוך רשמתי משהו.. ואחות התנפלה עלי כמובן שעניתי לה באותו מטבע ומכובן שכולם כל חברותייה היקרות ישר מנפלות עלי וגם חלק שסתם מתחנפות לאחות מתנפלות עלי אני כזאת שעונה כל הכל עם אומרים לי משהו בצורה מגעילה ככה אני זה רע:?

ליאור א

New member
לשרי - מהחטא השביעי

שלום לך שרי החמודה אני לא מבין על מה המהומה כולנו חברים ולא צריכים להיות ויכוחים האחות התעצבנה והחוקרת קצת התקטננה גם את שרי הוספת וקצת כעס חשפת אז עכשיו אבקש נא בנות חלאס המריבה וגישה קצת לשנות כולם רוצים רק אהבה הרבה סקס והמון חיבה אז סולחה עכשיו מתבקשת גם לזו החוששת כל זאת ממני מכל ליבי החטא השביעי ...

מתוקה את בחיים לא תהיי אחות!!!

נעזוב אותה.. ברוך לפורום הכי חם בעיר!!! אני רוצה לשמוע פנטזיות, אהבות וכל דבר סקסי שעולה לך בראש... מחכה בשקיקה..... נשיקה חמה מהאחותתתתת (רק אני) האוהבת.... שרוני

ליאור א

New member
הנסיך מבל-אייר...

היי ברוך הבא לפורום הנפלא ספר לנו קצת מי אתה ותוסיף קצת סיפורי מיטה פרטים אישיים וגם קצת עיסיסיים החטא השביעי ..

למעלה