כדאי להתחיל לראות את הסדרה?

ohad121

New member
כדאי להתחיל לראות את הסדרה?

במה היא עוסקת בעיקר? באיזה סגנון היא? ואם אתם ממליצים להתחיל לראות...?

simple day1

New member
סדרה טובה ולא סתם סדרת נעורים

תראי את העונה הראשונה אל תראי את העונה השנייה כי לא תביני כלום.

לא סדרת נוער טיפוסית, בכלל לא

אז צריך לשמור על ראש פתוח, לחבב את המבטא והסלנג הבריטי, ולדעת שלא כל אחד עם משקפיים הוא חננה
תהנהD:

תתפלא תתפלא!

יש אנשים שלא סובלים את זה.
אני מתה על המבטא והסלנג, הלוואי והיו לי.. טוב.. משפרים, מייט
סייף
טוואט
וואנקר!
זה מה שיש לי בינתיים. חחחח

Maddie

New member
אני חושבת שהשאלה האחרונה קצת מיותרת../images/Emo118.gif

הרי נכנסת לפורום של הסדרה, מן הסתם אנחנו ממליצים לראות. XD לא משנה. היא עוסקת בעיקר בבני נוער ובעיות שלהם [שאם תשאל אותי בעיות של מבוגרים ><] זו לא סדרת נוער טיפוסית בכלל!! ומאוד אבל מאוד מאוד מאוד מומלץ להתחיל לראות אותה
תהנה.

Roy191

New member
רק אם

ממש בא לך להתמכר לסדרה הכי טובה שיצא לי (ובטח להרבה אחרים) לראות לאחרונה

Roy191

New member
אחלה,

אני מאמין שאתה כבר תשפוט בעצמך אם עשית את הבחירה הנכונה.. בכל מקרה, תחזור..תעדכן.. תודיע לנו כמה אתה נהנה אם בכלל..

Shexy Peanut

New member
מומלצת מאוד

היא על בני נוער.. אבל!.. זו סדרה בריטית. אז אין את כל השיט של ה'חינוכיות' וה'דביקי' וה'הפפי אנדינגז' שיש בסדרות אמריקאיות. סדרה מעולה :]

../images/Emo45.gif כ"כ נכון בקשר לסדרות האמריקאיות

רובן כאלה פאתטיות עם כל מה שהזכרת. XD בגלל זה סקינס אוכלת את כל האחת שיודעת, האו סי ושאר החרטה הזה..

גוסיפ גירל לא רעה,

וגם לא האו סי, פשוט הן כמה רמות משמעותיות מתחת לסקינס, כי הן כ"כ בנאליות. מגרש ביתי זה באמת חרטה לעומת זאת. חח

Maddie

New member
כי סקינס מראה את הנוער האמיתי../images/Emo118.gif

באמת כל היום הם רק חרמנים. באו סי לא מראים את זה, גם לא במגרש ביתי. הם רק מייפים את זה. קחו לדוגמא את הקטע של האוננות [מצטערת XD] הפרק בו טוני תופס את סיד מאונן על תמונה של מישל. איפה באוסי ובמגרש ביתי או בגוסיפ גירל ראיתם את זה?

../images/Emo45.gif

שוב - הסדרות האלה כאלה בנאליות, ומציגות אורח חיים כ"כ לא אמיתי [לכולם יש שם תמיד ים כסף.. כן..מציאותי משהו] הבנים והבנות נראים כאילו הוציאו אותם מהניילונים..

למעלה