כדאי להתחתן עם גרושה+2 ?

gila411

New member
זו בחירה שלך

השאלה היא כמה אתה אוהב אותה? האם אתה מוכן לחיות את כל חייך איתה? האם אתה רואה בה אם ילדיך לעתיד? האם אתה מוכן לעזור לה בגידול הילדים? האם התקשורת ביניכם טובה? האם אתה מוכן לכך שבנוסף לכך שהיא אישתך היא גם אמא (שזה אומר שהילדים יגזלו ממנה זמן ולכן אתה תקבל פחות תשומת לב)?

rolan

New member
אני עונה לך

בשאלה חזרה... שלום, אני גרושה ויש לי 2 ילדים, כדאי להתחתן עם רווק? זה לא מצב מסובך?

וגם אני עונה לך../images/Emo3.gif

כדאי להתחתן עם נכה? כדאי להתחתן עם עיוורת? כדאי להתחתן עם צולעת? כדאי להתחתן עם אחת שיש לה גיבנת? זה לא מסובך?

azaria

New member
נעלבת או העלבת?

את מנסה להראות לאדון הטלפוני שיש עוד מצבים מסובכים וכך את משווה את הגרושה עם הילדים לנכה פיסחת וכו? או שמא את מנסה להסב את תשומת ליבו, בציניות עדינה, למגוחכוּת ומכוערוּת השאלה שלו?

azaria

New member
שאלה רטורית.

כדי שגם הילדים החלשים בכיתה יבינו...

זה בהחלט מסובך להתחתן

שלום חט"מ, אני בהחלט ממליץ להתחתן זה "כדאי" אבל זה בהחלט מסובך. אני מתרשם שהנושא מציק לך וגורם לך לא לישון ....אגב כמה זמן נמשכת הזוגיות ביניכם. יום טוב יוסי

תשובתי מהפורום השכן

אישית אליך לא יודעת מה להגיד כי זה לא נשמע לי רציני שאתה באמת רצית להתחתן מלכתחילה איתה, אחרת לא היית שואל את השאלות האלה עכשו. אבל אם כבר העלבת או חשבת להעליב אז בקצרה אספר לך- כשעוד הייתי פרודה וממש לא הייתי פרודה זמן רב, השכן של חברה שלי רצה אותי הוא היה מוכן לחכות בסבלנות, להכיר את הבנים להשקיע ואף עשה כמה וכמה מעשים המעידים על כך, הוא היה רווק כן כן רווק ואני עם שני בנים קטנטנים במיוחד, הוא רצה אותי כמו שאני יחד איתם עכשו מיד, אבל אני לא רציתי כי הוא קצת היה שונה ממני והייתי אז בדעות אחרות שלא רוצה רווק שיום אחד יתנשא מעלי בטענה ש"לקח אותי עם הילדים" כי אותי לא לוקחים אותי מעריצים ומי שלא כנראה גם לא יהיה לידי. אבל הוא באמת היה שווה ואני דחיתי אותו כמובן, לא מצטערת כי כל דבר שקורה זה אחלה ואחר שלא קורה גם אחלה, אחריו בשנה בערך הכרתי ידיד חמוד שעבד איתי, לעט לעט הוא חיזר הוא אהב הוא רצה ובאמת שרצה אותי כפי שאני, הוא לא היה רווק אבל היה גרוש בלי ילדים וזה לטעמי לא שונה במיוחד, ושוב הוא היה אחלה אני לא רציתי גם לא היה הזמן שלי להיכנס שוב למערכת יחסים כובלת בלי להתאושש מהגרושים שלי. אז יש רווקים עם גרושות ויש רווקות עם גרושים ומה זה משנה השאר? הכל זה יחד הילדים והאישה או הגבר בתוך החבילה ובתוך כל האהבה, אבל אתה לא חייב וזה באמת לא קל והחלטה מאוד מאוד קשה ועתידנית אז תחשוב אם היא ממש בשבילך ואם אהבתך אליך מספיקה כדי לרצות גם את הילדים , כתבו לך נכון לא חייב לאהוב אתה להסתדר, גם הורה אמיתי לא תמיד אוהב או מסתדר עם כל ילדיו באותה מידה שווה.

אני חדשה אז החלטתי מידית לקפוץ

למים.. בקצרה לשאלתך עצם ההתלבטות שלך אומרת דרשני. אתה אוהב אותה לך על כל הקופה אתה מתלבט בגלל הילדים? סימן שאתה לא שלם בעינין.
תחשוב טוב טוב מה רצונך וחשוב לא להיות מושפע מהחלטות אחרים. אלה הם החיים שלך בלבד.

rolan

New member
ציפורית קטנה

רק עכשיו הבחנתי שאת בעצם מכריזה על קפיצתך למים אצלנו...
ברוכה הבאה
כבר מכינים לך כיבוד מיוחד לחדשים כאן... הערב יש אצלנו קפה ועוגיות... את מוזמנת להישאר ולחוות איתנו חויות |שמאל" לטוב ולרע...

ליזי38

New member
ומה לגבי

גרוש ללא ילדים שיתחתן עם גרושה פלוס 3? אם הרגש קיים והוא אמיתי אז בכלל לא צריכה הייתה לבוא השאלה

../images/Emo20.gifאכן מצב.................

הטומן בחובו התמודדות לא פשוטה,אני מקווה ששאלתך באה ממקום של בירור ובדיקה והדבר טוב בעיני הייתי רוצה שבן הזוג העתידי שלי יחשוב וייקח בחשבון צדדים שונים של הקשר המתפתח. יש משהו מעט מקומם בדרך שבה אתה שואל. יכול להיות שאם היית מוסיף פרטים על טיב הקשר מישכו הקשר שלך עם הילדים וכו, ניתן היה לסייע לך יותר. בכל אופן טוב לעצור ולחשוב לבדוק ולבסוף תימצא התשובה. שיהיה בהצלחה.

למעלה