תשובתי מהפורום השכן
אישית אליך לא יודעת מה להגיד כי זה לא נשמע לי רציני שאתה באמת רצית להתחתן מלכתחילה איתה, אחרת לא היית שואל את השאלות האלה עכשו. אבל אם כבר העלבת או חשבת להעליב אז בקצרה אספר לך- כשעוד הייתי פרודה וממש לא הייתי פרודה זמן רב, השכן של חברה שלי רצה אותי הוא היה מוכן לחכות בסבלנות, להכיר את הבנים להשקיע ואף עשה כמה וכמה מעשים המעידים על כך, הוא היה רווק כן כן רווק ואני עם שני בנים קטנטנים במיוחד, הוא רצה אותי כמו שאני יחד איתם עכשו מיד, אבל אני לא רציתי כי הוא קצת היה שונה ממני והייתי אז בדעות אחרות שלא רוצה רווק שיום אחד יתנשא מעלי בטענה ש"לקח אותי עם הילדים" כי אותי לא לוקחים אותי מעריצים ומי שלא כנראה גם לא יהיה לידי. אבל הוא באמת היה שווה ואני דחיתי אותו כמובן, לא מצטערת כי כל דבר שקורה זה אחלה ואחר שלא קורה גם אחלה, אחריו בשנה בערך הכרתי ידיד חמוד שעבד איתי, לעט לעט הוא חיזר הוא אהב הוא רצה ובאמת שרצה אותי כפי שאני, הוא לא היה רווק אבל היה גרוש בלי ילדים וזה לטעמי לא שונה במיוחד, ושוב הוא היה אחלה אני לא רציתי גם לא היה הזמן שלי להיכנס שוב למערכת יחסים כובלת בלי להתאושש מהגרושים שלי. אז יש רווקים עם גרושות ויש רווקות עם גרושים ומה זה משנה השאר? הכל זה יחד הילדים והאישה או הגבר בתוך החבילה ובתוך כל האהבה, אבל אתה לא חייב וזה באמת לא קל והחלטה מאוד מאוד קשה ועתידנית אז תחשוב אם היא ממש בשבילך ואם אהבתך אליך מספיקה כדי לרצות גם את הילדים , כתבו לך נכון לא חייב לאהוב אתה להסתדר, גם הורה אמיתי לא תמיד אוהב או מסתדר עם כל ילדיו באותה מידה שווה.