כדאי ליקנות

SCRAMBLER

New member
כדאי ליקנות

שלום, אני מתלבט האם לקנות קטנוע ואיזה, אז ככה: אני בן 19 - חייל, לכן תקציבי נמוך מאוד, יש לי איזה 2500 - 3000 שקל (לקטנוע בלבד) חשבתי לקנות איזה כלי קטן למושב, וקצת לשדות, טוב שדות כאלה שהייתי נוסע שם עם פיאגו סי. בנוסף יש לי טרקטורון פולריס סקרמבלר 400 4X4, כך שאני לא מחפש כלי בעל אנדרנלין גבוה. האם כדאי בכלל ליקנות קטנוע? או שהתקציב נמוך מידי? (אם לא קטנוע אז אני הולך ליקנות לאוטו שלי צ'יפ פילטר ואגזוז) ואיזה כדאי? אין העדפה לנפח מסויים אבל נראה לי 50 בגלל התקציב... חשבתי על קטנוע עם נטיות יותר לשטח כדוגמת הטייפון, אבל שוב, לא נראה לי שיש לי מספיק כסף פתוח להצעות...

אורי-

New member
יש לך רכב לפרקטיות + טרקטורון לפאן

אני אישית הייתי שומר את הכסף , אם אתה מושבניק זה אומר שאתה לא בדיוק תקוע בפקקים כל הזמן... אם היית גר בגוש דן , ללא כלי תחבורה - מילא. זו דעתי.

SCRAMBLER

New member
זה לא יהיה לתחבורה

את האוטו אני מחזיק, יעני הוא שלי. את הטרקטורון ההורים שלי קנו לי כדי שאני ימכור את האופנוע שהיה לי בזמנו. כרגע לא אכפת להם שאני אקנה אופנוע אבל הם לא רוצים לתת לי כסף בישבילו (כי הם יודעים שאין לי מספיק) הקטע שאני חולה אופנועים, וזה לא יוצא לי מהראש, לכן חשבתי ללכת כרגע על קטנוע... התלבטות קשה...

אהוד א1

New member
צ'יפ פילטר ואגזוז?

אחרי שנה אתה כבר כזה נהג טוב שאתה צריך לשפר את האוטו?כי הגעת למגבלות שלו,כן?הצעה שלי-תשקיע בשיפור המיומנות שלך.קורס נהיגה,וזה לא משנה עם זה "סקיד-קאר",מגרש החלקה או יום מרוכז עם מדריך,כל קורס נהיגה יהיה טוב לצורך העניין.ולעניין הקטנוע-עזוב אותך משטויות...

SCRAMBLER

New member
שנה? כבר שנתיים וחצי...

וחוץ מזה התכוונתי באופן כללי שאני ישים משהוא לאוטו...

למעלה