כדאי לי להטחיל לראות פליסיטי?

כדאי לי להטחיל לראות פליסיטי?../images/Emo180.gif

על מה זה מספר כאילו... זה מענין? איזה סוג סדרה זה? תודה :) :) :)

י5דה רעה

New member
טוב אז ככה..

קודם כל אני רוצה להגיד שזאת רק דעתי האישית אז לא להעלב ולא לקחת ללב!!(יצא לי חרוז..) טוב אז פיליסיטי היא סדרה יפה ואין לי כח לספר לך מילה במילה על מה זה,תראי פרק-תאהבי את זה ויהיו לך שאלות בקשר לעלילה אז תשאלי וזהו... טוב אז זאת סדרה שמדברת על תלמידת קולג' בשם פיליסיטי והיא הדמות הראשית ומראים איך היא עוברת כל מיני מכשולים בחיים ואיך מתנהלים שם החיים.. טוב אם תדליקי את הערוץ בדיוק אז תראי מנגינה כזאת שלדעתי קצת מיושנת ומעאפנה אבל לא נורא-העיקר הסדרה עצמה-ולדעתי הסדרה בהחלט שווה צפייה!! אבל אם את רוצה לראות או לא אז תחליטי את...

כן, לדעתי היא יופי של סדרה!!!ספוילר

הסדרה "פליסיטי" שנמצאת עכשיו בעונתה השנייה (אלו שידורים חוזרים כל הסדרה כבר שודרה בעבר בערוץ 2) מספרת על תלמידה (פליסיטי) באוניברסיטת (קולג') ניו יורק, העונה הראשונה מתחילה כשאנחנו רואים את פליסיטי בטקס הסיום של התיכון, פליסיטי הייתה מאוהבת כל התיכון בבחור הכי מקובל בשכבה (בן קובינגטון) אבל היא אף פעם לא העזה לדבר איתו, ביום האחרון ללמודים הוא כתב לה בספר מחזור שהוא תמיד רצה לדעת על מה היא חושבת, פליסיטי הייתה אמורה ללמוד באוניברסטה יוקרתית, אבל בעקבות מה שבן כתב לה היא החליטה לנסוע בעקבותיו לניו יורק, בניו יורק היא פגשה את ג'ולי ואלנה והם נהיו חברות, ואת נואל שהפך להיות החבר שלה, בנתיים הם נפרדו ופליסיטי כבר הספיקה לנהל רומן קצר עם בן. בקיצור הסדרה עוסקת בתקופת הקולג' במערכות יחסים וקצת בלימודים. ובשאלה הגורלית בן או נואל? אני מעדיפה את נואל!!!

י5דה רעה

New member
גם אני מעדיפה את נואל!!

בן בורח ממערכות יחסים רציניות וגם נואל יותר חתיך...

TauraMan

New member
ברור שנואל ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

'חנונים' זה תמיד יותר חמוד

למעלה