כדאי לי להתחיל לראות את 14?

o r e l i

New member
כדאי לי להתחיל לראות את 14?

ראיתי את 6 8 9 10 11 12 15 16 ועכשיו אני ב13.. לפיי מה שהבנתי את העונות הראשונות לא כדאי לראות... את 14 כדאי?

DEANC

New member
היא נחמדה

יש בה טוויסט שהורס את ההנאה ממנה ואפילו ג'ף הודה שהיא אחד הגרועות אבל יש בה כמה רגעים ששווים צפייה בעונה כולה.

yarden777

New member
תראה את 2

את 7 גם אתה יכול לראות בטלוויזיה בימי שבת בערוץ AXN.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חח ראינו בדיוק את אותן עונות ../images/Emo6.gif

RageBot

New member
תראי את הפרקים האלה:

תראי את הראשון, תדלגי על 2-4, ואז תמשיכי לראות נורמלי.

Confide In Adam

New member
לא. עונה גרועה. תשאיר לסוף.

למה לא כדאי לראות את העונות הראשונות? הן אולי קצת חיוורות יחסית לעונות החדשות יותר אבל עדיין מעניינות. במיוחד העונה הראשונה והשנייה.

חיוורות יחסית לחדשות?! לדעת הרוב בכל מיני מקו

מות ממש לא. עונות 9 צפויה בטירוף, עונה 10 קאסט גרוע, עונה 11 חביבה, עונה 13 משעממת מבחינת הכול, 14 משעממת מבחינת הכול. לעומתם יש את עונה 2 הנוסטלגית והמוכרת, עונה 4 המיוחדת, עונה 6 מלאת המפהכים והצחוקים, עונה 7 מלאת המהפסכים וקאסט המצוין. באמת.. איזו הכללה =/

Confide In Adam

New member
טוב, זאת דעתי

מסכים שעונה 10 ו14 גרועות (עונה 13 לעומת זאת מעולה), אבל לדעתי העונות הראשונות (ובעונות הראשונות אני מתכוון רק לעונה הראשונה עד החמישית) היו חיוורות מבחינת עריכה והדברים שקרו בהם. עונה שניה באמת טובה, בגלל זה המלצתי לו לראות ועונה רביעית חביבה אבל גם הופכת להיות די צפוייה באיזשהוא שלב (ולא אהבתי את רוב הקאסט שם).

hero nakamoro

New member
אני אהבתי את הישרדות 7 8 9 10 ו14

אהבתי את 14 בגלל היפני ההוא שבהתחלה הייתי בטוח שהוא חלש מאוד ואז גיליתי שהוא דווקא חכם וחזק וגם היה את הקטע הזה של שבט שיש לו כריות ושמיכות וכל זה ולשבט השני לא היה כלום וגם בגלל שדרימז אמר שהוא יתן לו ת'חסינות אם הוא יזכה... ובסוף הוא לא נתן לו יצא מניאק וגם לא זכה בסוף במיליון דולר.. חחחח

RageBot

New member
יאו-מאן

והוא לא יפני, אם אני זוכר הוא מבורנאו, איפה שצילמו את הישרדות המקורית.

למעלה