כדאי לכבות ממיר של טלוויזיה?

Borisyo

Member
שלום,

כדאי לכבות ממיר של טלוויזיה בערב?
למה שיעבוד? אתם מכבים?

רוב הזמן נח

Well-known member
שלום,

למה שיעבוד? אתם מכבים?
לא מכבים מוצרי אלקטרוניקה. לא ממירים, לא מסכים ולא מחשבים. אם עושים כיבוי והדלקה יום יום (יש כאלה שעושים יותר מפעם ביום) זה פוגע במוצרים האלה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
שלום,

למה שיעבוד? אתם מכבים?
כיבוי של מכשירים עם נורה אדומה לא ממש כבים במהלך הכיבוי.
ספק המתח פועל גם במצב "סטנד ביי" ועובדה שיש בכוחו להפעיל את הנורית האדומה.
נכון שהספק אינו פועל ב"שיא כולו" במצב הזה, אבל הוא פועל.
קיימת תאוריה שממליצה לכבות לחלוטין את כל מכשירי הנורה האדומה כשאתה עוזב את הבית למשך תקופה ממושכת.
במקרה כזה, עליך לעבור ולכבות את מכשירי הטלוויזיה בעזרת המפסק הראשי (לא כולם יודעים בכלל היכן הוא מתחבא)...
לנתק את הממירים מהחשמל (כי בממירים אין מפסק שמכבה אותם לחלוטין)...
לכבות לגמרי מחשבים ומסכי מחשב, ובקיצור, לבצע סבב כיבויים "מלא".
אצלנו לא נוהגים לכבות, כדי שלא להתחיל לנסות ולהבין "למה הטלוויזיה אינה עובדת לעזאזל".

בעבר היותר רחוק, הייתה לי טלוויזיה, שחצי שעה לאחר הכיבוי שלה (לסטנד ביי), היא הייתה "אומרת" איזו מילה ושוב משתתקת.
זה לא ממש נעים, כשאתה כבר חצי רדום, ופתאום אתה שומע מישהו שמדבר לך בחדר...
יצרתי קשר עם מחלקת השירות של אותו מותג טלוויזיות, והם הציעו לי לכבות את הממיר.
טענתי שזה לא פתרון, כי כשנשברת רגל, לא שמים גבס ליד. אם הבעיה היא בטלוויזיה, אין סיבה לכבות ממיר.
לאחר שעירבתי בסיפור גורמים "יודעי דבר", הוצע לי להתקין עדכון תכנה בטלוויזיה, והעדכון הזה באמת פתר את הבעיה...

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
@מ ש ה 53 לא נשמע לי עבר רחוק כי הזכרת עדכון תוכנה. באיזה שנה זה היה?
כן. אבל זה לא היה עדכון תכנה מהרשת. זה היה עדכון שהועבר בעזרת המחשב לדיסק און קי, שחובר למסך באמצעות ה-USB...

Borisyo

Member
כן. אבל זה לא היה עדכון תכנה מהרשת. זה היה עדכון שהועבר בעזרת המחשב לדיסק און קי, שחובר למסך באמצעות ה-USB...
כן, אני יודע. אז רכשתי טלוויזיה של LG שעדיין איתי היום. עדכון תוכנה בטלוויזיות חכמות היום זה קליל.

למעלה