כדאי ללמוד תואר שני?

staratnight1

New member
כדאי ללמוד תואר שני?

שלום רב, אני בהתלבטות חיי האם ללמוד לימודי מידע לתואר שני או לא. התקבלתי לתוכנית אחרת לתואר שני שנראית לי אטרקטיבית. אני מתעניינת בצד האנושי של לימודי מידע בממשק אדם משתמש. איך אדם מחפש מידע, איך ניתן להקל עליו. אשמח לתשובותיכם הכנות. 1. האם אתם שמחים בבחירתכם ללמוד לימודי מידע? 2. האם הקורסים מעניינים? 3. איך האווירה בתואר? כמו כן מאוד יעזור לי אם תענו לי גם בצד הפרוצדורלי. 1. עד כמה הדלת פתוחה לדוקטורט? 2. האם לימודי ההשלמה (אני לא באה מהתחום) מרוכזים ביום אחד ? 3. האם אפשר לשלב לימודים עם עבודה? אלף תודות שירה

שירה שלום

לדעתי התואר השני שאת בוחרת צריך לשמש אותך במסגרת עבודתך ולא רק לשם קבלת גמול כזה או אחר. באשר לקורסים מעניינים - זהו דבר סוביקטיבי מה שיעניין אותי לא בהרכח יעניין אותך ולהפך. - האווירה בתואר תלויה בסטודנטים שאיתם את לומדת. - הדלת תמיד פתוחה לדוקטורט אבל הדבר תלוי בציונים אותם את משיגה בסיום התואר השני ומהם התנאים לקבלה לדוקטורט במחלקה שאליה את רוצה להתקבל. - לימודי ההשלמה עד כמה שידוע לי אינם מרוכזים ביום אחד אלא מסודרים בתוך מערכת השעות של המחלקה, כי רב הקורסים של ההשלמה הם מתואר ראשון. - אפשר לשלב לימודים לתואר שני עם עבודה. אני מכירה כמה שעשו זאת. מקווה שעזרתי לך קצת בהצלחה תפוזינה

DGtal

New member
לגבי שיעורי השלמה

אני לא מעודכן לגבי השנה, אבל בשנים שעברו שיעורי ההשלמה רוכזו ביום שני.

למעלה