כדאי לספר להורים???

אחשל

New member
כדאי לספר להורים???

אני תוהה, איך להשיב להודעה שהעלתה גולשת בפורום "משפחות של מתאבדים", מעבר להפניה המתבקשת לסה"ר? מעת לעת נכנסות אלינו פניות מסוג זה לפורום (אם כי לרוב בוטות יותר...) ונוגעות בפצעים בפתוחים...

sh53

New member
לדעתי כן

היא כתבה בהודעה בפורום: אתם צריכים להבין שאני לא מדברת עם ההורים שלי כבר 3 שנים יותר מ"היי, ביי"... כי כל פעם שאנחנו מדברים הם דוחפים את כל ההערות המעצבנות שלהם... "תאכלי!" "תפסיקי לעשן" "אל תתחצפי" וכל החרא שהם מפילים עליי.... אני יודעת שהם אוהבים אותי והכל מדאגה, והם באמת דואגים לי - כי אני לא אוכלת, אני מעשנת, אני על תרופות (שזה לא עירבוב טוב), ועוד הרבה כאלה.. והקטע של "הבת שלכם רוצה להתאבד" לא יעשה להםפ את החיים קלים יותר נכון שהבחורה לא מדברת המון עם ההורים כבר 3 שנים חוץ מהיי וביי, אבל מצד שני היא בעצמה מציינת שלהורים שלה איכפת ממנה והם כן דואגים לה. להסביר לה שזה שהם נודניקים ב"תאכלי", "תפסיקי לעשן" או "אל תתחצפי" - זאת הדרך שהם יודעים לדאוג לה, זאת הדרך שהם יודעים לחנך אותה, ובהחלט הם אוהבים אותה ודואגים לה ולנצל את זה לטובתה. היא כתבה שהיא פוחדת לאכזב אותם (לא בדיוק במילים האלה), אז לעודד אותה ולתמוך בה שאין צורך לפחד והם ההורים שלה, והם דואגים לה כמו שהיא כתבה, והיא יכולה לעשות למענם דברים (כך גם יעריכו אותה וכך גם יעסיק אותה קצת).

ה מוזה

New member
אממ..

אני חושבת שאולי הייתי מגיבה לה קצת אחרת אילו הודעה שכזו היתה עולה אצלי ... במקום לנסות למצוא סיבות למה כן הייתי נותנת לה בעצמה למצוא את הסיבות ,שתכתוב בעצמה הייתי שואלת אותה "לו אדם שמאוד חשוב לך ,שאת באמת אוהבת היה במצוקה ..לא היית רוצה לדעת ? לא היית רוצה שייתן לך צ'אנס להיות איתו כשקשה לו ? ואז היא תענה ....בעצמה

אחשל

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo13.gif

התכתבתי איתה מעט במסרים (העדפתי את הגישה של SH53...) ראיתי גם שהיא כותבת בפורום של סה"ר... אתן מוזמנות לראות את התגובות שהיא קיבלה אצלנו, ובמיוחד תגובה מאמא של נער שהתאבד. ניר

Pure SilenCe

New member
קוראת כבר 10 ימים... וטרם מצאתי

תשובה. אולי כי היא כל כך מתבקשת מאליה..?

למעלה