כדאי לעבור לראשל"צ?

כדאי לעבור לראשל"צ?

אישתי קיבלה הצעת עבודה בפקולטה לחקלאות ואנחנו תוהים לעצמנו אולי כדאי לעזוב את רמת גן ולהדרים כמה שיותר קרוב למקום עבודתה. איזור ראשון-נס ציונה-רחובות והמושבים מסביב עלו בתור אופציה ועכשיו אנחנו מחפשים את היתרונות בכל מקום. מעבר להשוואה בין הישובים הנ"ל, מה כל כך טוב בראשל"צ?

erez053

New member
שום דבר - מיסים הכי גבוהים

אוכלוסיה ככה ככה (לא מפרט) מיסים הכי גבוהים בארץ (תל אביב בכיס הקטן של ראשון במיסים בארנונה). אם כבר עדיף נס ציונה או רחובות ...

TheSegal

New member
אי אפשר לישון בחגיגות היין מרגלית צ

נעני צורחצ לי ווווו באוזן.....אני עובדת מחר מוקדם ופשוט אני מקללת את כל עיריית ראשון.... אל תתקרב, סתם יקר...

כמו בכל דבר גם פה יש יתרונות

ויש חסרונות. נכון שהמיסים גבוהים יחסית ויש לי לא מעט תלונות (למה אני צריכה להתעורר ב- 1 בלילה מזיקוקין? למה כל מטר יש קקי של כלבים על המדרכה? למה יש מדרכות צרות ועקומות שאני לא יכולה לעבור בהם עם הילד שלי בעגלה בבטחה? ועוד...) אבל! קודם כל מי מבטיח לי שבעיר אחרת זה לא קיים ? ויש גם יתרונות. אני מוצאת בעיר הזאת הכל , יש בראשון פשוט כל מה שצריך (לונה פארק, גן חיות, פארקים, גני שעשועים, חוף ים ועוד...) . כמובן שכשמחליטים לעבור לראשון צריך גם לחשוב לאן בראשון, ומה המצב הכלכלי מאפשר. כמו בכל מקופ יש מקומות טובים , יש טובים יותר, ויש פחות....

ShirShir

New member
אני מאוד אוהבת את ראשל"צ../images/Emo23.gif

יש בה היצע של תרבות, בילוי, קניות, מסעדות וכו' יש בה חוף ים יפה ומתפתח יש בה מגוון בתי ספר, גנים וחוגים לילדים ומבוגרים יש בה תחבורה ציבורית לכל מקום יש בה שכונות מטופחות ויפות יש בניה ענפה באיזור המערב ואיזור המזרח לכיוון נ"צ על איזה איזור חשבתם
בהצלחה לאשתך בג'וב החדש

למעלה