כדאי לקורא בבלוגיה גם בסופ"ש
7-8/08/09

חדשוטק

New member
עדכון נרחב לתחילת הסופ"ש

כשזה בא, זה בא בצרורות: טוויטר הותקף ונפל - עד לרגע זה עדיין אי אפשר לשלוח טוויטים מישראל (הרשומה תתעדכן עם כל חדשה בעניין); סמסונג מציגה: טלפון סלולארי ידידותי לסביבה, העשוי מביו-פלסטיק מבוסס תירס; אפל מתכוננת לשתול במכשיריה מערכת חיישנים שתספר לה בדיוק איך אתם מתייחסים אליהם;

סליפ

New member
יצאתי חומוס.. ../images/Emo163.gif

שנים חשבתי שקציצות הן קציצות הן קציצות, כלומר- מה כבר אפשר לחדש בטעם שלהן? כשגיליתי את הקציצות המדהימות האלו, הבנתי שאכן- יצאתי חומוס..
קציצות בשר בחומוס

מממאיה35

New member
../images/Emo63.gif המלצה: קול של פרפרים

טוב סיימתי את הספר הזה לפני שבוע בערך, ושמתי אותו ליד המחשב ע"מ שאכתוב עליו סקירה. לא כי הוא היה כזה וואוו אלא כי מדובר בספר חדש (נראה לי?) של סופרת שזה הספר הראשון שלה (נראה לי?) ובכל זאת, אני אוהבת לתת התייחסות לספרים שאני קוראת. קול של פרפרים מאת רקפת זיו-לוי ~קריאה מהנה!~

רק עץ נטעו ידי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

...חלפנו על פני קברות הרוגי מלחמת העצמאות, על פני האנדרטה לתושב הכפר שנעדר עוד ממלחמה זו, על פני קברות אנשי האצ``ל שניסו להנחית את אלטלנה בסמוך לכפר כמה ימים לפני שהוטבעה בתל אביב והגענו לחלקה מאוד עצובה. "זאת נפטרה בגיל שש עשרה מגידול במוח, זאת מתה בגיל חמש מדלקת קרום המוח ולזאת הייתה תסמונת דאון והיא נאספה מבית החולים רק אחרי שמתה שם באופן מסתורי, בגיל שנתיים. זה טבע בביצה שניסה לייבש, ביומו הראשון כחלוץ. הוא היה קבור בהתחלה במקום אחר כי הוא היה שייך לארגון שונה מזה של שאר חלוצי הכפר. בסוף הזיזו את העצמות שלו לחלקה ששמרו לזו שנרצחה במאורעות ונאלצו לקבור אותה בטבריה. אף אחד לא זוכר כבר איפה הקבר שלה." האחיין שלי הופתע לגלות מצבת אישה עם שם משפחתנו שנפטרה לפני 72 שנים... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1526868

yoss rivlin

New member
רק להגיד תודה לבצ ולתפוז..

היום לקחתי את רעייתי לסרט בלב דיזינגוף.."יוצאים לדרך"..(חביב, לא יותר מזה ) לשם הגענו בעקבות מעין זכייה בשרשור על משפחה בפורום סרטים וקולנוע שהיה השבוע. אחר כך לקחתי אותה למסעדה הודית "אינדרה" בשאול המלך (נ-ה-ד-ר-ת) הודות לזכייתי במקום השלישי בתחרות חווית שיא.. בילוי נחמד מאוד בעלות של כמעט אפס, עלות החנייה ודלק, פה לא זכיתי בכלום וקצת חרגתי מעלות הוואוצ'ר - בקבוק יין טוב..אתם יודעים בכל אופן היום זה יום הולדתה לפי תאריך עברי. הכל הודות למקלדת ולתחרויות תפוז. ככה בקטנה זו חוויה נחמדה מאחל גם לכם בקרוב תודה, יוסי

למעלה