כדאי לקורא בבלוגיה 7.9.2009 אוי ואבוי, הכסף של נסראללה הלך! מי ייתן לנו כמה רשומות בנושא?
ח חדשוטק New member 7/9/09 #1 כדאי לקורא בבלוגיה 7.9.2009 ../images/Emo198.gif אוי ואבוי, הכסף של נסראללה הלך! מי ייתן לנו כמה רשומות בנושא?
כדאי לקורא בבלוגיה 7.9.2009 ../images/Emo198.gif אוי ואבוי, הכסף של נסראללה הלך! מי ייתן לנו כמה רשומות בנושא?
ח חדשוטק New member 7/9/09 #2 מתחילים שבוע בלא פחות מ-4 רשומות חדשות! בעל הבית השתגע ועדכן קצת יותר מדי. אנא סלחו לו על המתקפה הבאה: מעבדה קליפורנית לחקר תת ימי שואלת "איפה אפי?" - סליחה - וולדו, הרובוט שלה שנעלם ביום שני שעבר מול חופי קליפורניה; גרסא חדשה לליבת לינוקס מכפילה את מהירות התגובה בשעת עומס, ומוסיפה USB3 ופיירווייר לקינוח; שלא תגידו שאני לא פטריוט (תרתי-משמע): התעשיה האווירית הצליחה לעקוף חברה אמריקנית ולהציג את משגר הטילים האוטונומי הראשון בעולם;
מתחילים שבוע בלא פחות מ-4 רשומות חדשות! בעל הבית השתגע ועדכן קצת יותר מדי. אנא סלחו לו על המתקפה הבאה: מעבדה קליפורנית לחקר תת ימי שואלת "איפה אפי?" - סליחה - וולדו, הרובוט שלה שנעלם ביום שני שעבר מול חופי קליפורניה; גרסא חדשה לליבת לינוקס מכפילה את מהירות התגובה בשעת עומס, ומוסיפה USB3 ופיירווייר לקינוח; שלא תגידו שאני לא פטריוט (תרתי-משמע): התעשיה האווירית הצליחה לעקוף חברה אמריקנית ולהציג את משגר הטילים האוטונומי הראשון בעולם;
W wild orchid New member 7/9/09 #3 רשומת תגובה לרשומתו של TAL902 לא צריך להרחיק לכת עד לחו"ל. לו היה יוצא טל להסתובב מעט בארצינו הקטנטונת ומגיע למשל לנתניה... מה היה שומע אדון טל ברחובות נתניה...? כי גר היית
רשומת תגובה לרשומתו של TAL902 לא צריך להרחיק לכת עד לחו"ל. לו היה יוצא טל להסתובב מעט בארצינו הקטנטונת ומגיע למשל לנתניה... מה היה שומע אדון טל ברחובות נתניה...? כי גר היית
P perhay New member 7/9/09 #4 צבעים, צלילים, ריחות וטעמים של ראש השנה בילדותי. מתכון הגעפילטע פיש כלול במחיר. כאן
מ מי בא לאמא New member 7/9/09 #5 LOST ...והסיכוי שמישהו ימצא ויחזיר אותו - קלוש ביותר. הלכנו לישון, כאשר שביבי התקווה מתנפצים כמו זיקוקים בשמי גוש דן... מיבא.
LOST ...והסיכוי שמישהו ימצא ויחזיר אותו - קלוש ביותר. הלכנו לישון, כאשר שביבי התקווה מתנפצים כמו זיקוקים בשמי גוש דן... מיבא.
R rulios New member 7/9/09 #6 אופי הנשיקה על פי סוג המזל שלך... http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1544815
C CooknBake New member 7/9/09 #8 וגם - אירחתי בבלוג את נטלי מעוגיו.נט עם עוגיות מגולגלות של תמרים ואגוזים - אתם מוזמנים להכיר
ל לשונאי10 New member 7/9/09 #10 האם אנו רוצים לשחרר את גלעד שליט? קראו כאן http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1544490
G gils33 New member 7/9/09 #13 ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gifאתם חייבים לקרוא את הרשומה הזו פשוט אין לי מילים לתאר את ההתרגשות שהיא גרמה לי
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gifאתם חייבים לקרוא את הרשומה הזו פשוט אין לי מילים לתאר את ההתרגשות שהיא גרמה לי
ע ע נ נ ת New member 7/9/09 #12 כמה כלבי ים מתחבאים בתמונה? אני מצאתי עשרה, אבל כבר יש כאילו שמצאו אחד-עשר! בואו לראות כלבי ים בבלוג שלי!
כמה כלבי ים מתחבאים בתמונה? אני מצאתי עשרה, אבל כבר יש כאילו שמצאו אחד-עשר! בואו לראות כלבי ים בבלוג שלי!
ח חדשוטק New member 7/9/09 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif ראית את הודעת הפתיחה? תודה (שלא ראית ונתת לכמה אנשים עוד סיבה לקרוא...)
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif ראית את הודעת הפתיחה? תודה (שלא ראית ונתת לכמה אנשים עוד סיבה לקרוא...)
א אינה קריימר New member 7/9/09 #16 התמונה עדיין שותקת http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1477591