כדאי לקחת את הסיכון?

gafi

New member
כדאי לקחת את הסיכון?

קודם כל בטח כולכם ישנים, אבל כשתתעוררו שיהייה לכם יום נפלא עם המון חיוכים, ועכשיו לבעיה הרי אתמול סיפרתי לכם שהחלטתי לשים סוף לסיפור לטלפונים אתמול לא עניתי כי אני מכירה את הטלפון שלו ואם החלטתי לסיים את הסיפור זה גם לא לענות לטלפונים! היום בבוקר מוקדם צלצל הטלפון ממספר חסום ומי זה היה?ניחוש קל! הוא התקשר להגיד עד כמה שהוא אוהב אותי והוא לא רוצה לסבך אותי ובגלל זה הוא לא רוצה את הפגישות האלו כי הוא מרגיש שהוא פוגע בי ועוד הרבה שטויות כאלו.............. בסופו של דבר הוא רוצה להכיר לי מישהו רציני כי הוא חושב עלי שמגיע לי משהו יותר טוב? לקבל או לדחות??

דר גריי

New member
../images/Emo10.gif

שלא תעזי להרהר בזה אפילו, את תמצאי את עצמך במקום שאת לא יכולה להעלות על דעתך לברוח עכשיו

מיכללב

New member
ערמומי שכמותו

מכירים גם את התרגיל הזה...כמה נחמד שהוא מכיר בכך שפתאם הוא פגע בך.. היה צריך לחשוב על זה לפני שהוא התחיל מערכת יחסים עם בחורה..בעודו נשוי..ולא מגלה לה...ממש משחקי כיפה אדומה. אל תקני את הסיפור הזה.. אני בטוחה שאת יכולה להסתדר לבד,ולהכיר אנשים כשתהיי מוכנה שוב לקטע רומנטי...ואני יודעת שזה לא קל להגיד לא. אבל חובה!!!!!!!!!

סיון b

New member
מצטערת אם אני מתערבת,

אבל לדעתי אל תנסי אפילו. תכירי לבד או דרך חברות, אבל לא נראית לי הדרך של להכיר דרכו. לא רוצה להישמע מגעילה, אבל בד"כ שמישהו אוהב אותך ואכפת לו ממך - הוא ממש לא יתנדב להכיר לךגברים אחרים, אפילו אם הקשר ביניכם כבר נגמר. זוהי דעתי. בהצלחה בכל אשר תחליטי לעשות. אני איתך. סיון

gafi

New member
תודה למיכל וסיון

אני בתוך תוכי יודעת שאתם צודקות ואולי יש פה משהו מלוכלך מבחינתו תודה לכן על התמיכה אני בטוחה שלא תהייה לי בעיה להסתדר כי לא חסר לי כלום חוץ מהעובדה שאני תמימה מידי ויודעת שאם הוא באמת היה אוהב אותי הוא לא היה רוצה להכיר לי מישהו בשביל שיהייה לי טוב.......

סיון b

New member
gafi

חמודה, אני גם חושבת שיש כאן משהו מלוכלך, אבל לאור הודעותיך האחרונות אני גם בטוחה שאת חזקה מספיק כדי לא להתפתות לכאלה. וזה אולי ישמע סבתי מצידי אבל אני באמת חושבת (ויודעת) שטוב מאוד, ואפילו מצוין שהפסקת את הקשר. אני יודעת, כי גם אני הייתי פעם בקשר עם מישהו נשוי....

gafi

New member
סיוני..

האמת שזה שאת אומרת לי שגם את ההית בכזאת סיטואציה זה קצת מעודד, ואני ממש לא מנסה להעליב אותך,חמודה אני פשוט מרגישה שאני לא בודדה בסיפורים האלו זה קשה וזה כאב, יש בי המון כעס כלפיו אולי זה לא במקום שאני שואלת, אבל למה יצאת מזה, והאם זה היה קשה לך? עוד פעם מצטערת על החוצפה ומקווה שאת מבינה אותי........

סיון b

New member
gafi

חמודה, את ממש לא מעליבה אותי. להיפך, אני שמחה שאני יכולה לעזור / לעודד אפילו במעט! הקשר שהיה לי היה הרבה הרבה יותר מסובך מאשר רק נשוי... (אפרט לך באופן פרטי, אם תרצי). לא היה קשר ממש רציף. פגישות נסתרות מדי פעם. מן רומן קטן כזה. יעתי שהוא נשוי. ידעתי שהוא בוגד המון באישתו. התאהבתי בו. אח"כ הוא נעשה מניאק. הוא לא התקשר. התחמק מטלפונים ולא ענה להודעות. זה הגיע למצבים ממש מכוערים. בנקודה הזו, שהבנתי שזה לא טוב יותר - הפסקתי. זה היה לי הכי קשה בעולם. נעזרתי בחברות. חיפשתי את נקודת המוצא, אולי אני כן יוכל להיפגש איתו מתישהו שיעבור זמן. ניסיתי לעשות לי הנחות. בינתיים לא נפגשנו. לא התקשרתי. והיה לי קשה. אבל בגלל שהוא יצא מניאק - יכולתי לכעוס עליו. תאמיני לי - הרבה יותר קל להתגבר על מישהו שאת כועסת עליו. אז זה היה לי קשה, ואחרי שבועיים כשקצת ירד הכאב הוא פתאום התקשר. לא יכולתי לסנן, כי זה מספר חסוי..... עניתי, וזה כל כך בלבל אותי. הרגשתי הרבה יותר טוב בשבועיים האלה. הוא תפס אותי באמצע קניות עם חברה. במצב רוח טוב, וערער את עולמי בשיחת טלפון קטנה.... אבל זה עבר, חמודה. לא התקשרתי. השתדלתי להיות חזקה. והייתי. לא האמנתי שאוכל אבל הייתי. כי ידעתי שהוא לא שווה את זה. ואהבתי אותו, אבל הכעס גבר. וזה מה שעזר. מתוקה, באמת באמת שעשית טוב בזה שחתכת את הקשר. תאמיני לי - זה מנסיון. ואני כל כך מבינה כמה זה קשה. באמת שאני מבינה. וכשאני הייתי במצב רוח הזיפתי הזה חברה טובה שלי אמרה לי: "סיון, כל פעם שבא לך להתקשר אליו - תתקשרי אלי. אפילו אם זה באמצע הלילה". אז gafi חמודה, אנחנו לא מכירות. אבל כל פעם שקשה לך (ואני יודעת שזה קשה) אז מוזמנת להתקשר אלי. (אם באמת תרצי את הטלפון, אז תשאירי לי כאן הודעה). ואם לא - אני תמיד כאן. מצטערת שזה היה ארוך. אבל באמת שלא יעבור הרבה זמן עד שזה יעבור. סיון

gafi

New member
המון המון תודה

סיון תודה שאת מרשה לי לדבר איתך בטלפון תרשמי לי אני יתקשר או שאת רוצה שאני יתן לך את שלי? אני כ"כ מזדהה איתך אבל מרגישה ביטחון במצב כזה שאני לא לדב המון המון תודה..

סיון b

New member
gafi

אני שולחת לך עכשיו את מספר הטלפון שלי באי מייל. תכתבי לי רק איך קוראים לך. דרך אגב - בת כמה את? תפתחי את המייל.

סיון b

New member
רק עכשיו שמתי לב שלא רשמת

את המייל שלך. תשאירי לי את הטלפון שלך כאן. טוב?

סיון b

New member
gafi

אני אתקשר בערב או אחרה"צ, אני פשוט בעבודה כרגע. ד"א בת כמה את? איך קוראים לך? (אם אפשר לשאול).

gafi

New member
לסיון

קודם כל אני אהייה בטלפון עד 17:30 בערך יכול להיות שאח"כ הוא לא יהייה זמין כי אין לי קליטה שאני בבית..........מצטערת אני ההיתי בת 23 לפני שבועיים.....נראה לי שאני הכי צעירה פה אבל.... שמי הוא טל. שתהייה לך עבודה נעימה ויום מקסים ביי....

סיון b

New member
חמודה,

עד 17:30 לא יצא לי להתקשר כי רק אז אני יוצאת מהעבודה.... אני אנסה בכל אופן בערב... נראה. לגבי הגיל... אני חדשה בפורום הזה, אבל את לא הכי צעירה. אני בת 24 וזה כולה שנה מעליך. אז זה בסדר. אנחנו בנות אותו גיל. אז נהיה בקשר, טוב?

אלה_ה

New member
../images/Emo32.gif GAFI

מאוד מאוד לא כדאי לפרסם מספרי טלפון באינטרנט. את אף פעם לא יכולה לדעת מי ישתמש בהם. עדיף שתשלחי את מספר הטלפון במייל.

למעלה