מנסיוני , כולן טובותהיתה לי מברשת שיניים של Oral B שנפלה ושבקה חיים. היא עלתה לי 300 ש"ח. באלי אקספרס אני רואה בעשירית המחיר.
אתם יכולים אולי להמליץ על דגמים ?
תודה.
צריך מאוד להיזהר עם הטענות של מכשירים מסין, קרו הרבה מיקרי שריפה כתוצאה מהמטענים שלהם כדוגמת המקרים שקרו עם הטענת הסלולרי.אני לא מבינה הרבה בנושא, אבל רופאת שיניים המליצה לקנות חשמלית עם חיישן לחץ, כזה שמפסיק את הפעולה כשמפעילים לחץ גדול מדי על השיניים (לא בריא להן). כמו כן כדאי לבדוק שיש אפשרויות למהירויות, שיש ראשים עדינים, שאין קושי להשיג אותם (במחיר סביר), שההטענה נוחה...
אין שם מילה על סין... כתוב רק לא להטעין בצורה בטוחה (שם היו ניירות סמוכים) ובהשגחה.צריך מאוד להיזהר עם הטענות של מכשירים מסין, קרו הרבה מיקרי שריפה כתוצאה מהמטענים שלהם כדוגמת המקרים שקרו עם הטענת הסלולרי.
נכון, לכן כתבתי שצריך להיזהר ולקחת את הזול בעירבון מוגבל, כי מה שיותר זול בסוף יוצא יותר יקר.אין שם מילה על סין... כתוב רק לא להטעין בצורה בטוחה (שם היו ניירות סמוכים) ובהשגחה.
ומכל מקום, הרבה מוצרים מיוצרים בסין, ברמות איכות שונות.
וגם פה אין מילה על סין, אבל אותה מסקנה בדיוק:נכון, לכן כתבתי שצריך להיזהר ולקחת את הזול בעירבון מוגבל, כי מה שיותר זול בסוף יוצא יותר יקר.
מצאתי מקרה שהסלולרי לא הונח ליד משהו דליק.
וכאן דוגמה על מטען לא מקורי כתחליף זול.וגם פה אין מילה על סין, אבל אותה מסקנה בדיוק:
"לוחמי האש קוראים לציבור שלא להטעין טלפונים ניידים בזמן שינה ולהרחיקם בטעינה מאזור המיטה אשר יכולה להוות מטען אש רב ולהידלק בקלות."
ושוב אף מילה על סין... מטען וסוללה לא מקוריים (שכנראה לא עומדים בתקן) והשארה בהטענה בלי השגחה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.