כדאי לקרא 14.9.2008

seymore butts

New member
כששחקנית פורנו פוגשת את אחיה על סט הצילומים

אחת האנקדוטות היותר משעשעות בהיסטוריה של הפורנו,הנשמעת כאילו היא לקוחה היישר מסרט של יהודה ברקן, התרחשה כאשר אמבר לין, אחת הכוכבות הגדולות של שנות ה-80, התלהבה בתחילת דרכה מהעבודה עד כדי כך ששיכנעה גם את אחיה המבוגר ממנה ב-8 שנים להצטרף לתחום. השניים שמרו בסוד את עובדת היותם אח ואחות, עד שלוהקו לאותה הסצינה ונאלצו לחשוף את האמת כדי להימנע מגילוי עריות.בהמשך הדרך הם שיחקו יחדיו בלא מעט סרטים, אבל מעולם לא לוהקו עוד לתפקידים בהם היו צריכים לקיים יחסי מין זה עם זו. הרשומה המלאה כאן

האח הגדול

על הדמיון בין התכנית "האח הגדול" ושאר תכניות המציאות, לבין ספרו של ג`ורג` אורוול "1984"

AnywhereButHere

New member
מי קורא את הבלוג שלכם?

חשבתם פעם מה היה קורה אם מישהו היה קורא את הבלוג שלכם? אני מדברת על בלוג שאתם כותבים בשם בדוי, שבו אתם שופכים את כל הגיגי הלב הסודיים שלכם, את המחשבות, התהיות, התסכולים... בלוג טיפוסי. מה היה קורה אם מישהו שאתם מכירים ומדברים איתו יום-יום היה קורא את זה? http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1329151

טליונת1

New member
גם אני כתבתי רשומה בנושא

"הבלוג הסודי שלי". אין ספק שיש פה סיכון..ולא בטוח שמחושב..

חדשוטק

New member
בלוג הטכנולוגיה פותח שבוע

טוב, נראה שזה לא השבוע האחרון שלי בארץ - קיבלתי הארכה של חודש עד הטיסה... אז מה יש לנו היום בתפריט? סאגת חוטף הרשת של סאן פרנסיסקו מסרבת להסתיים: עכשיו מסתבר שהוא השאיר לעצמו כלי לשליטה בלעדית ברשת האלחוטית היקרה; "לנובו" מורידה את האפשרות לקנות מחשב שלה עם מערכת-ההפעלה "אובונטו" דרך האתר הרשמי; והאם בקרוב נוכל לפתור את בעיות הראיה שלנו בהשתלת עדשות רובוטיות בתוך העין?

Survivor Man

New member
../images/Emo23.gif חיי אדם ../images/Emo14.gif

מה נדרש כדי לקיים חיים מודרניים? כמה אוכל אנחנו צורכים במשך כל החיים? כמה אנשים אנחנו מכירים וכמה סקס אנחנו עושים? כמה כסף אנחנו מבזבזים ועל מה? איך חיי הצריכה שלנו משפיעים על הסביבה ועל כדוה"א? המרכיבים של החיים שלנו ותמונה כוללת של תרבות הצריכה האנושית.

teen Angel 14

New member
בטן שוטחה ומפוסלת - הנה הדרך!

תמיד חלמת על בטן שטוחה ומפוסלת..? הנה התשובה..

Purple Mushroom

New member
סוף שבוע במוסד הסגור

לא, לא התאשפזתי. ראיתי ביום שישי בלילה, בסינימטק את הסרט "המוסד הסגור" מבית היפופטום הפקות יוקרה עם ידידה שלי , ועוד...

למעלה