כדאי לקרא 16/06

seymore butts

New member
לו ישבנים יכלו לצרוח

לאן נעלמה פני פליים בדיוק כשהוכרז על זכייתה בפרס השחקנית האוראלית של השנה? אילו קולות היה משמיע התחת של ברוק הייבן לו ישבנים היו יכולים לצרוח? ואילו הערות זרקה מנחת טקס פרסי ה- F.A.M.E ג'ס ג'יין שהתחרמנה במהלך הערב למנחה השני ולעולים אל הבמה ? כל הפרטים כאן.

Antonio Montana

New member
מכתב לבאלאק, קפטן נבחרת גרמניה.

מקווה שהוא יספיק לקרוא עד המשחק מול אוסטריה...
Dear Ballack

גאמי

New member
קדחת האיינשטיין../images/Emo132.gif

היט מי ב י י ב י וון מור טיים - קדחת בייבי איינשטיין

צהריים טובים

בס"ד אח"צ טובים היום גיליתי באחד האתרים שיר עצוב על ילדה שכתבה ומספרת בתיאורה על האלימות בביתה, הרשומה מועתקת מהבלוג "ויצאתי לעולם" לרשומת השיר בבלוג:שרה

ABC87

New member
המוח שלנו מטוגן יום יום מהטלפונים הסלולאריים

אמיתי לחלוטין בישול מהיר של פופקורן עם טלפון סלולרי (הטלפון מצלצל והפופקורן מתבשל) בקלי קלות. על הדרך תראו ותבינו מה הקרינה של הסלולרי עושה למוח ולגוף שלכם.... המוח שלנו מטוגן יום יום מהטלפונים הסלולאריים שלנו בסרטון הבא תוכלו לראות איך מספר גרעיני פופקורן נמצאים במרכז ומסביבם מספר מכשירי טלפון סלולארי כאשר מחייגים אל הטלפונים הסלולאריים הללו , הגרעינים מתחממים ויוצא פופקורן את ההמשך ניתן לראות כאן.

ריטלין, סמים וכאילו לימודים../images/Emo193.gif

... - איזו תופעת לוואי הייתה לפרוזק? - הפרוזק גרם לי להתנתק מהמציאות. ביום הראשון שלקחתי אותו הרגשתי נינוח. ביום השני הייתי נמרץ והייתי מלא שימחה באופן שקשה לקשר לחשיבה שפויה. כל מה שראיתי שימח אותי, כולל דברים שאמורים להעציב. הייתה לי גם נוסטלגיה אל התקופות האומללות בחיי. ביום השלישי לפרוזק הלכתי לפסיכולוג, קפצתי לו על הספה והצעתי לו להצטרף אלי. הוא התפלא לשמוע שאני מבסוט שבזבזו לי שנים בלימודים לא יעילים. - הפרוזק גרם לך לתופעת לוואי דמוית מאניה דיפרסיה. אני לא אומר בשום אופן שיש לך מניה דיפרסיה. אני אומר רק שהגוף שלך מגיב לפרוזק כאילו זה היה סם משכר. אתן לך נוגד דיכאון אחר. ... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1271726

למעלה