כדאי לקרוא בבלוגיה בחוה"מ 12.13.04.09

כדאי לקרוא בבלוגיה בחוה"מ 12.13.04.09../images/Emo157.gif

למי מאתנו לא היה איזשהו מחסום כתיבה כזה או אחר. רוצים השראה? נתקעתם? מחפשים מוזה? הצטרפו לארועי היום---ההסטוריה חוזרת ואתם מוזמנים לקחת חלק מנושא כזה או אחר ולהביא לו נגיעה חדשה משלכם. זה לא בהכרח צריך להיות על הנושא עצמו או על הארוע עצמו. אך שאבו ממנו את המוזה לפרסום רשומה משלכם. הגיע הזמן שתצטרפו! ארועי היום נחים להם בחג הפסח, זה לא אומר שהם לא קורים אך עדיין באווירת החופש, החירות וכד' נשוב "להלאות" אתכם בעוד שלל ארועים חדשים ומעניינים. שיהיה לכל הבלוגרים המשך חג נעים, תהנו בחול המועד ותכתבו על זה.
מתוך הבלוג ספינותי מתוך הבלוג על מה כותבים היום

braininyair

New member
הדרך האמינה ביותר לבדיקת יכולותיו של גבר

במיטה. [ולמהדרין - התוכן אינו גס או פורנוגרפי]

Joe the wolf

New member
ספר המסע הטוב ביותר

חג הפסח הוא חג של מסע. אם זה המסע של בני ישראל שאנחנו מציינים את תחילתו בערבו, ואם זה המסע האישי שעושה כל אחד ואחד ואם זה סתם הטיולים שלנו בחוה"מ. מהו ספר המסע הטוב ביותר? לפני כשבועיים העלתי כאן ובעוד מקומות סקר בנושא. מצ"ב הודעה בעקבות סקר שעלה גם כאן. קריאה נעימה יוסי ריבלין

קלימרו 1

New member
רשומת היובל - פרוייקט מיוחד..

אני פו כבר מעל שנה, עם חמישים רשומות.. סיכום של מה שהיה, סיפור בתמונות. עם אנקדוטות ורגעים קטנים. כאן חג שמח ומהנה לכולם!

בלהC

New member
המסת שומן באולטרסאונד שאלות ותשובות

מאמר המסביר על המסת שומן באולטרסאונד כולכן מוזמנות לקרוא ולשאול במידת הצורך חג שמח

ShiRaN faY D

New member
../images/Emo26.gifהכנסת אורחים בחג..

זהו דבר מאד חשוב. אז הנה, גם אני עושה זאת. סיפור משעשע על הדמות השבה לה מן המרחקים. שובו של מייק מועדים לשמחה לכל תושבי הבלוגיה.

מקסים! מקסים! מקסים!

ועוד פעם מקסים! נועה כותבת נפלא וזה רק עניין של זמן עד שתתייאש מהפצרותיי ותפתח בלוג. בורכתי בחברה מוכשרת ברמות נדירות , ואתה....
עליך , אתה אח יקר, אהוב ומקסים. אין הרבה כמוך . יאללה... תעלה למרפסת... יש לי 5 דקות לפני שאני מתחילה את ההכנות לאירוח של היום....

yaakii

New member
מה ההסתברות שמכונית תעשה תאונה...

...ותתנגש בדלת שמאחוריה יש עז? מכון לייזר קנה אתכם כי אצלו ההסתברות להצלחה היא הגבוהה ביותר? בחרתם לקנות כרטיס הגרלה של חברה X מפני שסיכויי הזכייה אצלה גבוהים יותר? ויתרתם על ניתוח כי אחוזי הכשלון היו גדולים מאחוז שאתם מוכנים לסבול? -פישלתם..! זאת ועוד, כאן: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1453675&passok=yes

למעלה