כדאי לקרוא בבלוגיה בסופ"ש 18-20.09.2009

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה בסופ"ש 18-20.09.2009 ../images/Emo74.gif

בארה"ב קוראים לזה סוף-שבוע ארוך. ראש השנה נותן לנו כאן שלושה ימים של אפס עבודה וה-מ-ו-ן זמן לקרוא את הפתיחים שלכם לשנה החדשה! קדימה, לעבודה!

חדשוטק

New member
סופ"ש אחרון לשנה זו בחדשוטק!

פותחים את ראש השנה בעדכון היומי (עוד עדכון לקראת כניסת החג): צבעים מרהיבים, מיליוני לייזרים ותמונה תלת-ממדית - כך נראית הטלוויזיה העתידית שלנו; מה הבעיה של מערכת המשפט האמריקאית, ואיך לעזאזל היא קשורה לבלוג הטכנלוגיה?! נוקיה מתחשבת בבעלי נכויות: השיקה היום יישום חינמי לקריאת כתב ברייל בטלפונים עם מסכי מגע; וגם: מדור הגאדג'טים שייפתח בשנה החדשה מעוניין לדעת איך אתם רוצים אותו: מנה יומית, ארוחה שבועית או כפית בסוף כל רשומה? הצביעו והשפיעו.

../images/Emo18.gifהאתר webgame העתיק מרשומה בבלוג שלי

גיליתי שבחברת webgame העדיפו להסתמך על הרשומה שלי ולהעתיק אותה מילה במילה, עם עריכה קלה. קישור לרשומה.

חדשוטק

New member
עדכון אחרון לתשס"ט מבלוג הטכנולוגיה

תכננתי להפציץ 6 רשומות לכבוד ראש השנה והסופ"ש הארוך שהוא יוצר, אבל סדר היום המטורף של ערב החג פשוט לא השאיר לי זמן. אז קבלו את שתי הרשומות האחרונות לשנה זו מחדשוטק: גוגל חוצה קווים אדומים: שירות המפות של החברה מתייג עסקים עם מספרי הטלפון של המתחרים; ונער אמריקאי צפוי לשנה עד עשר בכלא לאחר שהשאיר את פרופיל הפייסבוק שלו פתוח בבית שאליו פרץ. שנה טובה לכל התפוזים!

מממאיה35

New member
רוצים להיות חברים שלי? כדאי לכם כי..

אני משקיענית (וצנועה..) והכנתי לחברים ולמשפחה ברכות שנה טובה מעשי ידי מכל הלב והנשמה (צנועה, כבר אמרתי..)

למעלה