כדאי לקרוא בבלוגיה בסופ"ש 24-25.07.2009

חדשוטק

New member
מצלמה כפולה ושוטר שמוכר פרצות אבטחה

העדכון היומי מבלוג הטכנולוגיה: שוטר בריטי בנה מאגר מידע מפוקפק ובו פרטיהם של 40 מיליון איש שנמכרו ע"י האקרים ברשת. תמורת תשלום, הוא מציע לכל אחד לדעת האם הוא אחד מהקרבנות. פוג'י, אלה עם הפילם, משיקים מצלמה דיגיטלית תלת-ממדית לתמונות ווידאו, בלי צורך במשקפי תלת-ממד יעודיים.
 

wranger

New member
עשרה דברים שאני אוהבת. בי. - ורעיון לרשומה

הנה הצעה של הבלוגרית אוויר שקיעות, לפרוייקט חדש שמזכיר לי מאוד את עניין "100 דברים עלי" שהסתובב כאן בבלוגיה לפני כמה חודשים. הרעיון נראה פשוט: לכתוב עשרה דברים שאני אוהב בעצמי. בפועל? לדעתי זו רשומה שיכולה לקחת יותר זמן-כתיבה מאשר 100 דברים קטנים (או, כמו רובנו, 42 דברים קטנים שפוצלו לדברים קטנטנים והגיעו איכשהו ל-100)... מה אתם אומרים, רוצים לנסות? זה לא שרביט, זו לא תחרות, זה לא חובה, אבל אני חושב שיכול להיות נחמד: כתבו רשומה של עשרה דברים שאתם אוהבים בעצמכם, הצמידו לה את התגית "אני עשר" (יופי של תגית! מעבירה הכל בשתי מילים...), ושרשרו כאן בפורום. אני מבטיח לקרוא כל רשומה עם התגית הזו, ולכתוב בעצמי, כמובן.
 
ואוו. זה קשה

לקחתי על עצמי משימת סופ"ש (היות ואת המאה אני לא מצליחה לשמור עם ההקדשה המובטחת)
 

דנטל

New member
אין מצב!

זה נשמע כאילו אני נורא שונאת את עצמי, והמצב שלי לא כזה גרוע, אבל זה באמת יקח יותר זמן מאשר לקח לי לכתוב מאה. ואני עצלנית.
 

suki da yo

New member
כן, גם אני חשבתי על זה

וזה הרגיש לי כמו ניסיון נואש לשכנע את עצמי שאנ בסדר, ואני לא מרגישה שאני זקוקה לשכנוע..
 

חדשוטק

New member
פיצול אישיות ותשלום באצבע

בלוג הטכנולוגיה מסיים את השבוע (או חצי שבוע) הראשון לקאמבק עם שתי רשומות נוספות: היטאצ'י מנסה טכנולוגיית זיהוי ביומטרי המסתמכת על דפוס נימי האצבעות. קהל הניסוי: עובדי החברה, שמשלמים על האוכל, אבל לפחות עושים את זה בדרך מגניבה; ו-The Pirate Bay, שנרכש לפני כשבועיים ע"י חברת משחקים שוודית, עוד לא החליט האם עכשיו הוא חוקי או עדיין מסייע לפיראטיות.
 
למעלה