כדאי לקרוא בבלוגיה ב 31.8.10

החיים זה בית ספר גדול-לא רק כתלמידים!

בס"ד לילה נעים לכם בשעות הקטנות של הלילה נולדה רשומה חדשה ברוך ד' על הנושא החשוב בחיינו הוא המבחנים שנתקלים בהם בכל עת ובכל שעה וזה נמשך גם שנים רבות אחרי עידן ביה"ס שבבי"ס כבר יותר קל יש יותר הפסקות מהעבודה, יש פחות אחריות כמו למי שמקים משפחה במציאת פרנסה, במציאת דירה, משכנתא, להביא אוכל לבית כל יום ויום לא קל וכמובן בלוגים שממליץ עליהם בחום רב לכבוד יום הבלוגדיי אז תזכרו כל יום יש לנו מבחנים בחיים כי! החיים זה בית ספר גדול!!

noa bi

New member
סיפור קטנצ'יק

פעם היה לי איזה קורס עם אהוד מנור. הוא סיפר שכתב את השיר כשיר מאוד עצוב. "בשנה הבאה נשב על המרפסת..." כמשהו שלא יקרה עוד, אחרי שאחיו נהרג. זה שיר על דברים שהוא יודע שפשוט לא יקרו יותר במשפחה ואז באה נורית הירש והלחינה את השיר כשיר מאוד שמח - וכך הוא נשאר חקוק בתודעה שלנו - שיר שמח :) וחוץ מזה, שהתכשיטים שאת עושה מאוד יפים

בוקר אור ויום בלוגרים שמח לכולם

והנה חמשת הבלוגים המומלצים שלי חדשים גם לי, וכיף כל הזמן חהתקל בבלוגים חדשים ומענינים הייתי שמחה להמליץ על עוד, אך מקוצר זמן, ההמלצה קצרה http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1780856&r=1 בוקר אור ישראל ויום בלוגרים שמח לכולם ואומר בכיף שכל הכבוד לתפוז לבלוגיה, מקום כיפי, אתר כיפי וכל הכבוד לבצלאל מיטל לדן חן "חג שמח" מוזהבת

צ'ק ליסט פרסומות לרגל פתיחת שנת הלימודים

ביום רביעי, אם לא יהיו שביתות של הרגע האחרון, תיפתח שנת הלימודים תשע"א, ובלוג הפרסומות ללא-פרסומאים "יופי, לתלות!" שמח לסייע לכם לוודא שאתם מוכנים עם כל הציוד הנדרש: למשל, האם כבר קניתם דיאודורנט? ואלמוג צבעוני? וניילון נצמד? ואיך האלצהיימר שלכם? רגע, מה? איך כל הדברים האלה קשורים לבית הספר? הסברים ופרסומות נוספות – בצ`ק ליסט הפרסומות לרגל פתיחת שנת הלימודים. יאללה, היכנסו עכשיו, שלא תאחרו לשיעור.

מממאיה35

New member
../images/Emo73.gifFeel the diffrence ../images/Emo73.gif

הוזמנתי על ידי תפוז ליום פינוק בו ארגיש מלכה. אז תגידו לי אתם, אפשר לסרב להזמנה? איך היה? פרטים ברשומה

למעלה