סיקור של שני מקרים שקרו לאחרונה : 1. קנדה : נוסע ערף את ראשו של היושב לצידו באוטובוס. (מקור cbc) 2. אוסטרליה : אדם כרת את ראשו של חברו ולאחר מכן שיחק איתו באולינג. סיקור, וכמובן - טוקבקים.
אני רוצה להגיד לך, אתה, החלאה שהרס לי את החיים, שאתה עוד תשלם על זה. יום יבוא ואתה תשלם על זה. ואז אני אצחק... אז אני אסתכל לך בעיניים ואצחק. אני לא יודעת איך. אני לא יודעת מתי. אבל זה יקרה.... קישור
לשמיעה בבלוג [כל השירים מלאים]. השירים הטובים [לדעתי] בחודשיים האחרונים במוזיקה הלועזית. 1. Mystery Jets – Two Doors Down – אינדי רוק/פופ. 2. MGMT – Electric Feelאינדי רוק/אלקטרוני. 3. The Last Shadow Puppets – Standing Next To Me- אינדי רוק. 4. Neon Neon – I Told Her on Alderaan- אלקטרו/פופ. 5. The Feeling – Turn It Up-סופט רוק. 6. CSS - Left Behind-גראנג'/רוק. 7. Sonny J – Hands Free (If You Hold My Hand)-דאנס/אלקטרוני. 8. Gnarls Barkley – Going On- היפ-הופ/אלטרנטיבי. Spiritualized - Soul on Fire.9 – רוק אלטרנטיבי. 10. Sam Sparro – 21st Century Life-דאנס/פופ. 11. Estelle - No Substitute Love-אר אנ בי. 12. Basshunter – All I Ever Wanted-יורודאנס. 13. Primal Scream – Can’t Go Back- אינדי רוק. 14. The Pigeon Detectives – Everybody Wants Me-אינדי רוק. 15. Infadels – Free Things for Poor People-סופט רוק/אלקטרוני. 16. Ten Kens – Bearfight-רוק/אלטרנטיבי. 17. White Williams – Violator- אלקטרו-פופ/אינדי.
ג`קו אייזנברג - הכוכב הנולד של שנת 2006 - יוכל לחזור ולהופיע בעיר הולדתו נתניה למרות שלא שירת בצבא. ראש עיריית נתניה מסרה: "ג`קו נענש מספיק, ועם ישראל - הידוע ביכולת המחילה והסליחה שלו, צריך למצוא את הדרך לסלוח ולהמשיך הלאה..." האם עם ישראל מוכן לסלוח על פשעיו של אייזנברג? התשובה כאן
רגע לפני שבת, קבלו את העדכונים האחרונים לשבוע זה: פיתוח חדש יאפשר שליטה רבה יותר על גלולות המצלמות את מערכת העיכול; מייקרוסופט נכנסת לפול-גז בחטיבת טכנולוגיות הרכב שלה; ובקרוב: נגן DVD שמנגן סרטים ישירות מהאינטרנט - בלי דיסק.