כדאי לקרוא בבלוגיה גם בסופ"ש 11-12.7.08

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה גם בסופ"ש 11-12.7.08../images/Emo118.gif

בוקר בוקר! שרשרו לכאן את ההמלצות שלכם על הרשומות הכי שוות קריאה בעיניכם. סופ"ש קסום!

ABC87

New member
סיפור מרגש, האבן.

מנהל בכיר צעיר ומצליח נסע ברחוב שכונתי, במהירות מופרזת, ביגואר החדשה שלו. הוא נזהר ובדק שלא מגיחים ילדים מבין המכוניות החונות והאט כשחשב שהוא מבחין במשהו. במהלך הנסיעה, לא צץ ילד. אבל במקום זה, פגעה אבן בדלת היגואר! הוא עצר בחריקת בלמים ונסע לאחור למקום שממנו נזרקה האבן. הנהג הזועם זינק מחוץ למכונית, תפס את הילד הקרוב ביותר והדף אותו בצעקות על המכונית שלו, "מה זה צריך להיות? מה לעזאזל אתה עושה? זאת מכונית חדשה והאבן שזרקת גרמה נזק רב. למה עשית את זה?" את ההמשך ניתן לראות כאן.

yakov250

New member
חיילת ירתה במאבטח

חיילת שיחקה באקדח של מאבטח וירתה בבטנו אבל בתקשורת הציגו זאת כאילו הוא האשם היחיד ש"ניסה להרשים" את שתי החיילות! האם נשים הן באמת ילדות קטנות, תמימות ומסכנות שלא צריך לצפות מהן למידה כלשהי של אחריות?! http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1285975

חדשוטק

New member
עדכון מבלוג הטכנולוגיה

מייקרוסופט טוענת שהיא למדה מלקחי העבר. האמנם??? אם כן, למה לעזאזל עדכון לויסטה שמרחיב את אוצר המילים בגרמנית צריך לתפוס גיגה-בייט שלם על מחשבים בעברית??? ותודה לקורא הזריז מטר שמונים, שבזכותו יש גם הוראות כיצד להיפטר מהמועקה. (ואני שוב מתנצל על תדירות העדכון הלא יציבה בשבוע האחרון)

ברלין -רמת גן

"... לפתע הבזיק במוחי רעיון אדיר. אלך לראות סרט כחול. סוף סוף אראה במה מדובר. זה היה "וי" שהייתי צריכה לעשות ברזומה שלי. בארץ לא היה לי אומץ, בברלין – מה אכפת לי? נכנסתי לאולם החשוך. לא הספקתי לראות מה הולך שם וכבר חשתי יד כבדה שמונחת על ברכיי..." מתוך "ברלין - רמת גן"

Purple Mushroom

New member
5 שנים ו-21 שאלות.איזה מין בלוגר אני

שבת שלום ושבוע טוב
. אה, זה שרשור רשומות הכי שוות קריאה בעינינו? זאת רשומה שלי,שמשתתפת בתחרות בבלוגיה,21 שאלות. ואני חושב ששווה קריאה. תיכננתי לצטט את השאלה והתשובה האחרונה. מספר 21 : 21) מה אתם מאחלים לבלוגיה ליום הולדתה ה – 5? אוטופיה :)
: שהבלוגיה של תפוז תיהיה חלק אינטגרלי מחיי התרבות הישראלית בארץ ובעולם ובעיר. שהבלוגיה תמשיך להיות חלק גדול ומהותי מהפורטל תפוז אנשים. שיכתבו הרבה רשומות, רק חיובויות אופטימיות ובריאות, על אהבה ושמחה, ועל נושאים מגוונים,כמו מוסיקה,יחסים,אורח חיים ותרבות. שיכנסו עוד הרבה אנשים טובים ומעניינים,ואף אחד לא יעזוב, זה כמובן מצריך צוות טכני וצוות תוכן מאוד רציני. שלא יהיו יותר בעיות טכניות (זה איחול שקשה לבצע), שהכל יזרום כמו שצריך. הרבה תוכן ועיניין חיובי,שיהיה כל הזמן,ושיהיה זמן לכל דבר, בתדירות משתנה. בקיצור: אוטופיה. בשאיפה לעולם וירטואלי מושלם על בסיס שאיפה לעולם אמיתי מושלם. ואינטגרציה ביניהם. הגזמתי?
. שבת שלום ושבוע מופלא:)
.

Crunch2

New member
הכל תלוי בגישה שלך - סיפור בעל מוסר השכל

מקווה שתיהנו.
שבוע טוב.

כמה מילים על החיים ובכלל....

אמת בפרסום : רשומה כבדה, לא נחמדה, לא קלילה, וארוכה באופן מחריד, על נושא כאוב , אבל יחד עם זאת אמיתית ואופטימית, כהרגלי... רוצים בכל זאת? כנסו כאן אני הזהרתי....

שבוע טוב

בס"ד שבוע טוב לכם לקראת שבוע חדש מפרסם שיר מסר על הנמלה שהיא חיה המסמלת את החריצות מהפסוק במקורותינו לך לנמלה עצל וראה דרכיה ניתחתי את זה לשיר. אתם מוזמנים לקרוא את השיר שבו מדובר הרבה על העצלות ולהיות עירני ולעשות מעשים חשובים. לקריאת הרשומה בבלוג:הנמלה וחריצותה קריאה מהנה

למעלה