כדאי לקרוא בבלוגיה גם בסופ"ש 26-27.9.08

אל תגיבו בבלוג של אסטרייכר

התגובות משרתות את המטרה היחידה שלה - לעשות יחסי ציבור לקריירה שלה. הרי עוד 3 חודשים היא כבר לא פה.

למה? למה ככה? זה עושה לך טוב?

ראש השנה בפתח... דחילראבאק ! יאללה תדליק כבר את האור ותראה איזה עולם יפה יש שם בחוץ. החיים בחשיכה לא נעימים ! תפסיק עם השטויות האלו שלך ! המרמור שלך יוצא למרחקים ורק אתה מצטייר פה לא טוב! כל כך חבל ! אתה נשמע כמו ילד בגן שעושה חרם על ילד אחר. תעלה רמה! ואני באמת מאחלת לך יופי של שנה.

teen Angel 14

New member
שאלת השאלות, אהבה. - הנה התשובה.. בערך.

שלום לכל הבלוגרים החביבים.. אני החלטתי להבין מה זו אהבה.. וכמובן כתבתי על כך בבלוג שלי. אז אם אתם מעוניינים לקבל את התשובה הנחשקת, כנסו לבלוג.. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1336359 - זהו קישור לרשומה.. נא ללחוץ ! להתראות, ושתהיה לכולנו שנה מעולה ונעימה..שבת שלום,
Teen Angel 14

חדשוטק

New member
בלוג הטכנולוגיה סוגר שבוע בשערוריות אבטחה

עוד שבוע עמוס בבלוג הטכנולוגיה מגיע לסיומו. כ"כ עמוס, למעשה, שלא הספקתי לכסות אפילו קרוב לכל מה שרציתי. חלק פשוט יעבור לשבוע הבא, וחלק יישמר לספיישל רשומת ה-200. ואיך נסיים שבוע כזה? נו, מה, לא קראתם את הכותרת..? אפל אוסרת על מפתחי יישומים לאייפון לספר למעריציהם וחבריהם שהיישומים שלהם נדחו ע"י החברה; פרצה חדשה בכל דפדפן בעולם מכניסה לפאניקה את החברות המפתחות אותם. כ"כ מפחידה הפרצה - שאסור אפילו לספר איך היא עובדת; ומחקר חדש מגלה: רובנו לא שמים לב לפעולות שמסכנות את אבטחת המחשבים שלנו. ומה בשבוע הבא? התכניות של מייקרוסופט, ה"גוגלפון", גאדג'טים חדשים ועוד.

למעלה