כדאי לקרוא בבלוגיה גם בסופ"ש 28-29.11.08

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה גם בסופ"ש 28-29.11.08../images/Emo15.gif

הבלאגן במומבאי חוגג, מכבי תל אביב מפסידה, סבארו קונה את קופי בין, תנובה מורידה קרטוני חלב 3% מהמדפים, ואתם ממליצים על רשומה נאה שקראתם או שכתבתם... הכל כרגיל, בעצם. שבוע קסום, וגלישה מהנה למשתמשי פיירפוקס שיכולים לראות עכשיו את התגיות בבלוגיה.

L a b a m b a

New member
יותר כמו שאלת סוף השבוע; האם תקבלו אותי?

שלום רב וברוכים הנמצאים
אני לבמבה ואני חלק מהדור הישן של הבלוגרים. אפשר לסווג אותי כמו בלוגרים ישנים כמו 'השרוט הממליץ' ו'הינשוף הממליץ', גם אני הייתי חלק מתנופת הבלוגים עוד כאשר היה פורום נפרד לבלוגים והבלוגיה עדיין לא הייתה קיימת. למען האמת, נפרדתי מהבלוג עוד כשהיה עיצוב אחר לתפוז, ואני רואה כמה השקעה עשיתם פה במהלך העדרי. זה אומנם מדהים ומרתק ויכול להוות דיון מעניין כשלעצמו אבל זה לא למה חזרתי, חזרתי כי אני רוצה לדעת האם יש מקום בשבילי? אני ניהלתי בזמנו את הבלוג של Lonely Girl 15 הישראלי המוכרת לכם בעיקר מיוטיוב, ועזבתי מסיבות שמיותר לפרט, וכעת בעידן של בלוגים שבראש מעיינם דברים פרובוקטיבים מצד אחד והאח הגדול מצד שני, רציתי לדעת האם יש מקום בשבילי פה? תודה

ברוכה הבאה קודם כל ../images/Emo24.gif ואיזו שאלה בכלל...

יש פה מקום לכולם !!!! אפילו קפה יש, עם כמה סוכר את שותה? רק תגידי... האמת היא שהמון נעשה בזמן האחרון, לא הכל עובר חלק , אבל מה שחשוב זה שלא קופאים על השמרים וכל הזמן מחדשים. אני סמוכה ובטוחה שתהני יחד אתנו ! בהצלחה יקירה!

Duo Maxwell

New member
היופי שבך

"כשהיא פותחת את ארון הבגדים ומגלה מעיל גברי ישן לצד שמלת בת המצווה, שתינו מצחקקות בהפתעה. היא מודדת את שניהם, אחד אחרי השני, ומחייכת חיוך מבויש. כזאת הייתה בעבר, נעה בין פשטות לפאר. אולי הילדה מהתקופה ההיא לא הייתה כל כך נוראית כמו שגרמו לה לחשוב. למעשה, היא הייתה ילדה מקסימה, שהתבגרה להיות נערה מקסימה – בדרכה שלה." http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1375091

yakov250

New member
בלוף האלימות במשפחה

מה באמת עומד מאחורי צמד המילים "אלימות במשפחה", האם זה באמת מאבק באלימות כלפי כל אחד בתוך המשפחה או עוד אחד מהשיטות לעשיית כסף ע"י ארגוני נשים אינטרסנטיים? דיאמונד מנתחת ומסבירה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1372928

סוף העולם, או סתם עוד יום בשנה?

היום הזה הולך ומתקרב. ומהר. מהר מדי. האם זהו הסוף של העולם? ולמה אני כל כך שונאת את זה? למה אני מרגישה שכולם נשארים במקום ורק אני מתקרבת אל היעד הסופי?

למעלה