כדאי לקרוא בבלוגיה גם בסופ"ש 3-4.10.08

ny22

New member
מנהל
על ההחלטות שלי לגבי הלימודים האקדמאיים../images/Emo63.gif

http://www.tapuz.co.il/Blog/ViewEntry.asp?EntryId=1319758
רשומה שבה אני מסביר מה היו השיקולים שבגללם הלכתי ללמוד פיזיקה... וקצת על הדרך שבה אני רואה את העולם.. שבת שלום!

wranger

New member
כדי שלא יהיה גזל../images/Emo197.gif

מאות נוסעים חזרו אתמול מאומן. אולי אלפים. היי, מה אכפת לי, אולי עשרות אלפים, ולנו היה עומס מטורף. בשלב מסוים הודיעו לי שיש בחוץ נוסע שמבקש נציג של מחלקת איתור הכבודה. למרות שהיו לי משהו כמו שמונה נוסעים אחרים על הראש - אגב, קשה להאמין, אבל יש חרדים שמסוגלים לקלל בדיוק כמו כל ערס ארצישראלי מצוי שבמקרה שרטתם לו את הפיאט - יצאתי אליו ושאלתי איך אני יכול לעזור. הוא הגיש לי תיק קטן של טלית ותפילין, ואמר שהוא "מעוניין להחזיר אותם, בבקשה, כדי שלא יהיה גזל".

ממליצה לכם להיכנס לבלוג שלי של יצירה

אני בעצמי לא מאמינה שהגעתי לדף הראשי אני כותבת על היצירות שלי ועל הזמן עד תחילת הלימודים כסטודנטית לעיצוב

חדשוטק

New member
בלוג הטכנולוגיה בהפגזת-תגמול

השבוע חל ראש-השנה, ולכן לא עדכנתי כמעט כל השבוע. היום, כפיצוי, אתם מקבלים הפגזה (או "הרעשה", כפי שאומרים בערוץ מסויים) של רשומות לתחילת השנה העברית החדשה: לחברות הסרטים אין גבול: חברת "ריל" ניסתה לרצות אותם עם תוכנה להעתקת די.וי.די עם הגבלות - אך הן תבעו אותה; האם חברה ישראלית תהיה זו שתכבוש בסערה את פליטי האייפון? מייקרוסופט תיתן כנראה לחברות השיווק למכור XP עד להוצאת חלונות 7;

shirley84

New member
../images/Emo20.gifFaceBook & Face-The-Truth../images/Emo20.gif

תעלומה: איך חברים אמיתיים הופכים להיות וירטואליים, ואיך מחזירים אותם
כאן.

למעלה