כדאי לקרוא בבלוגיה סופ"ש 09-10/01/2008

mishmushim

New member
מי המין ה"שווה" יותר? הנשים או הגברים?

שאלה ברומו של עולם שעל מנת לענות עליה התכנס פאנל מומחים מיוחד. והרי לפניכם הויכוח בנושא. כנסו להכריע ולהביע!

חדשוטק

New member
תערוכת CES - חלק ראשון

תערוכת הגאדג'טים הגדולה בעולם נפתחה היום (או אתמול, אם להחשיב את המשחק-המקדים), ואני אקדיש לה בימים הקרובים את כל המשאבים האפשריים. באוסף ה"מציאות" הראשון מהתערוכה תמצאו את המחשב הנייד הקל בעולם מבית סוני, כמו גם את נגן ה-MP3 החדש שלה, כולל מסך-מגע נוסח iPod Touch; חברת בת של פיוניר שמציעה פורמט לדיסקי-מוסיקה על דיסקים בטכנולוגיית בלו-ריי; כמה פרטים ראשונים על ה-USB 3; טלפון-שעון של LG, וטלפון מקרן של "לוג'יק וויירלס"; מצלמות וידאו HD של RCA במחירים מצחיקים; והפתרון שיאפשר לכם לחבר כונן USB ישר לאינטרנט.

"פתחתם במלחמה בעזה רק בגלל פוליטיקה והבחירות"

מי לא שמע את הטענה הזו בשבועיים האחרונים, מאז החל מבצע "עופרת יצוקה"? גם אני שמעתי, והחלטתי להגיב לדברים. סופ"ש רגוע ושקט לכולנו!

wranger

New member
הבלוג של אמא שלי. באמת.

הסיפור קצת פסיכי, ובאותו זמן מאוד פשוט: בקרוב, 15.1, אמא שלי חוגגת יום הולדת. השנה החלטתי לתת לה משהו אחר. לא משהו מחרסינה שיעמוד ויצבור אבק במרפסת! לא עוד כלי דקורטיבי להגשת מיונז העשוי מקני במבוק מלופפים שלעולם לא יצא מהקופסה! לא עוד מסאז`ר לרגליים שאבא יגנוב לעצמו ואז ישכח איפה שם אותו! לא! הפעם אני אתן לאמא משהו וירטואלי - כי וירטואלי לא מעלה אבק! בלוג. בלוג הציורים של אמא. אבל בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם. היכנסו, הגיבו. יש לזה פוטנציאל להפוך למתנה מגניבה, לא?

חדשוטק

New member
מי אמר של-GTA יש רק השפעות רעות?

ילד אמריקני בן 6 שפספס את האוטובוס לקח את מכונית הוריו, והצליח לנהוג בה 9.5 ק"מ לפני שהתנגש בעמוד חשמל. איך הוא ידע לנהוג? ממשחקי מחשב, כמובן!

את לא זוכרת שהיתה פרסומת

לפני לא כל כך הרבה זמן, שכל ישראלי בחו"ל הוא בעצם שגריר? אז הנה, לא רק מטעם עצמך!

Purple Mushroom

New member
מסיבת חנוכה ה`תשס"ט -נר ראשון בדוצ`ה +נס קטן

פירסום רשומה שמשתתפת בתחרות נס קטן (של חנוכה 2008). לילה לפני פירסום התחרות בבלוג הבית ביום שני ה22.12.2008, היתה מסיבת חנוכה בתל אביב, וקרה לנו נס. וחוץ מזה , כל יום קורים ניסים. צריך להגיד הרבה תודה על מה שיש. כל זאת ועוד ברשומה שלי היום.

למעלה