כדאי לקרוא בבלוגיה, רביעי 24/10/2007

בלוגבר

בלגבר - בלוג ש=להכיר! בלוגבר חוזר ובגדול ! הבלוג שלי, בלוג נחמד ומעניין שכתוב יפה, תוך השתדלות מרבית. בלוג שכיף לבקר בו ותמיד יוצאים מרוצים. בלוג שמזמין אותך לתוכו ושואב פנימה. בלוג שגם אתם תזדהו אתו, שכתוב על החיים ומה שביניהם.
מצחיק
מושקע
יפה ומסודר
מלא בקישורים נחמדים
מביא דברים שכדאי לחשוב עליהם
גדוש בהומור ומתעדכן מפעם לפעם בקיצור - תנו לו סיכוי! אני בטוח שלא תתאכזבו.
שיהיה לכולנו אחלה יום שבעולם!

Bluestar82

New member
הקישור הנכון לרשומה

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1112920 סליחה, תודה.

חיה 2סרט

New member
אומרים שירה../images/Emo26.gif

אממ...יודעת שנכתב אתמול,אבל אחרי שפרסמתי את הרשומה היתה בעיה באינטרנט...
אז מנצלת את הבמה היום:) יַד הגּוֹרָל
המשך יום טוב......

הערב בבלוג שלי כדאי לקרוא.

חברי פורום יקרים ערב טוב לכם. לפני דקות אחדות העלתי רשומת שיר פלוס ציור,עוד יומיים יום השבת, אני לא יודע איך היא נראיית בעיניכם אך יום שבת זה יום של קדושה רוחנית גבוהה, שבו המשפחה מתאחדת מחדש וכולם ביחד בבית, בערב השבת מרגישים אוירה של קדושה באויר, אוירה שלא חשים ביום חול, ביום הרקיע בהיר מכל יום אחר, המנהג הבולט ביום השבת שאם הבית מדליקה את נרות השבת סמוך למועד כניסת השבת, שני הנרות אחד כנגד זכור שזה לזכור את יום השבת לקדשו ואחד שמור, שזה לשמור על יום השבת, בואו ותראו ותשפטו, ככה השבת בעייני נראיית בלי קשר לדמויות הוירטואליות.
לקישור לשיר: שקיעה בליל שבת

GLAM0UR

New member
יש לו כלבה

והוא מזלזל בחינוכה... כלומר, רק כשהוא מבקר אצלנו... וזה רק קצה הקרחון. שלום, הבלוג שלי די חדש ואני מעלה בו עניינים שונים. היום הכנסתי פוסט חדש בשם "קודם כל תירגעי", מאד סקרנית לקרא תגובות של גולשי תפוז.

suki da yo

New member
אהלן גבר...

רואה את השרשור שכותרתו כדאי לקרוא בבלוגיה 24.10.2007? בכל יום י שרשור כזה, שמטרתו היחידה היא לאפשר לבלוגרים לפרסם את עצמם בפורום. אתה מוזמן תמיד להציע לנו את הרשומות שלך, ולהבא רק תזכור לשרשר בשרשור הזה וא לפתוח הודעה חדשה בוקר טוב

למעלה