כדאי לקרוא בבלוגיה, 08=01+07

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה, 08=01+07

בוקר קסום, שרשרו לכאן קישורים לרשומות הנפלאות שקראתם או כתבתם היום.

קלריסה

New member
כשהבעל צופה במשחקי כדורגל בטלוויזיה

קשה לצפות ממנו לתמיכה אמיתית

שיר חדש הבוקר

בס"ד גל השראות משירים עומדים להתפרסם כאן בבלוג הבוקר לפני כעשר דקות פרסמתי שיר חדש מתמונה ושניים שמצאתי במחשב וחיברתי אותם ונולדה רשומת שיר קריאה מהנה וצפיה בתמונה המקשרת לקריאת הקישור לשיר:בליל ירח מלא

Galel

New member
הניוזלטר הראשון שלי...

בעקבות דרישה של אנשים מחוץ לרשימת התפוצה שלי, אני מוסיף לבלוג גם את הניוזלטר הכלכלי שלי, וכווווולם (כן, גם אתם) מוזמנים לבוא, לקרוא, ולחוות דעה. שיהיה יום מצוין. גלאל.

איך איש אחד הרס לחמש ילדות את הבית.

בוקר טוב ויום מדהים לכולם

תגידו , תפוזים אתם צוחקים עליי?

מה זה הבלוג ביזיון הזה שנפתח לוויקה מהשרדות ? אתם רציניים שאתם מקדמים את זה ? לרגע פשוט הרגשתי שצוחקים לי בפנים אני מאוד מקווה שזה סאטירה ולא בלוג אמיתי של השחקנית/דוגמנית כזאת אם זאת אכן היא, אני פשוט מתביישת בשבילה.

ABC87

New member
רוצים את ילדנו בחזרה.

הכוח, שמנה שבעה פלסטינים חמושים, חדר דרך מנהרה לעומק של כמאה מטרים בתוך שטח ישראל והתפצל לשלוש חוליות. חוליה אחת ביצעה ירי לעבר נגמ"ש שהוצב במקום, אך הנגמ"ש היה ריק מיושביו ולכן איש לא נפגע. חוליה שניה התקיפה עמדה של צה"ל, שאוישה על ידי חיילי גדוד הסיור המדברי. המתקפה כללה ירי מנשק קל והפעלת מטען, וגרמה לפציעתם של שלושה חיילים. את ההמשך ניתן לראות כאן.

aaa123

Member
כתבתי היום רשומה נוספת על המשחקים של שאפו

בניגוד לרשומות הקודמות שעסקו בטיפים במשחקים שונים הפעם כתבתי את רשימת השיאים שלי יחד עם התוצאות הגבוהות ביותר שרשומות באתר,ושאלתי על איזה משחק רוצים שאכתוב(כמובן שהתוצאות שלי רלבנטיות כי מי שהשיג תוצאה גבוהה יותר מן הסתם לא מעוניין בטיפים ממני). כתבתי לפני רשומה זאת טיפים ל3 משחקים שונים בשאפו,ואתם כמובן מוזמנים לקרוא גם רשומות אלו. עדיין לא החלטתי מה יהיה המשחק הבא עליו אכתוב ,ובקשות בנושא בהחלט יכולות להשפיע עלי.

"להיות מוגבלת פיזית: חסרונות ויתרונות -

רשימה חלקית". אני מזמינה אתכם לקרוא את הרשומה הנ"ל. אולי דרך הרשומה הזו - שנדרשה לה תעוזה שכן אינני נוהגת לכתוב בכל יום על המגבלה שלי - תכירו מעט לא רק את "העולם של 'המילים של עינת'", אלא גם את העולם של אנשים שיש להם מגבלה פיזית. אין ברשימה התבכיינות - רק הומור עצמי. בעיני זו דרך מוצלחת להתמודד עם קשיים ואתגרים (לצד בעיטות חזקות באוויר - אבל לצערי אינני יכולה לעשות זאת). להתראות עינת קדם http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1281790

למעלה