כדאי לקרוא בבלוגיה 08/04/08

היום אצלי - פטה כבד ללא חמאה

גר` כבד ברווז נקי 4-5 דבלים 5-8 שיני שום כוס יין אדום מלח פלפל אופן ההכנה: 1. מבשלים כשעה את הדבלים והשום ביין אדום בתוך סיר מכוסה. 2. מוציאים את הדבלים והשום מהיין וחותכים אותם לקוביות. 3. טוחנים 500 גר` מהכבד ומוסיפים לו את היין האדום שבו בושלו הדבלים והשום. את שאר הכבד חותכים לקוביות יפות. 4. בתבנית טרין מסדרים ניילון נצמד ויוצקים שליש מהכבד הטחון, עליו מוסיפים שליש מהחומרים החתוכים- כבד, דבלים ושום. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים. 5. אופים את הטרין בתנור בחום של 150 מעלות בסיר *באן מארי למשך 45 דקות. 6. מקררים לילה במקרר, רצוי עם משקולת על הפטה. כדאי להגיש עם יין לבן מתוק. בתיאבון לכולם. *באן מארי - אמבט מרים (מצרפתית - Bain-marie) סיר המונח על סיר ובו מים רותחים ומשמש להתכת מרכיבים. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1226205
 

wranger

New member
ועוד הערונת קטנטונת, אם יורשה לי להתערב,

מספיק קישור לרשומה, לא צריך להעתיק אותה בשלמותה.
 

wranger

New member
צא ביציאה השניה

הידד, סוף סוף מצאתי זמן לכתוב. ומזל טוב על העיצוב החדש של הפורום, ועל עיצוב עמוד הבלוגיה החדש. ואם כבר, אז גם מזל טוב לטל על המינוי לאחראית בלוגיה, ומזל טוב לשמעון פרס על הנשיאות, והצטערתי לשמוע שגולדה מאיר כבר לא איתנו. לעזאזל, אני חייב למצוא יותר זמן להיכנס לפה. יאללה, פוסט חדש בהגיגית.
 

Purple Mushroom

New member
הופעה של חברת פורום בקפה קפה בהרצליה פיתוח...

נכתב אתמול. עדיין דורש אישור של חברת הפורום שהופיעה שלשום. מקווה שהכל חוקי. + אתמול, ברשומה הזאת, צילמו אותי כותב ומקריא את הרשומה הזאת לסרט דוקומנטרי בערוץ 2,שידורי קשת. אני מקווה שהכל חוקי . ובעתיד אני אתמודד עם ההשלכות של כל זה. יום טוב
.
 
למעלה